fbpx

Přírodní a ekologická dezinfekce, která je účinnější než leckterá chemie0

Není to tak dávno, kdy jsme se probudili do dne, který byl začátkem náročného období. Období, o kterém jsme si ještě do nedávna mysleli, že je dnes jen fantazií filmových tvůrců. Přesto se stalo naší všudypřítomnou realitou. Virová pandemie, která nemá slitování s žádným místem na naší planetě, v nás probudila opatrnost, ostražitost, snahu udělat cokoliv, abychom se jí zrovna my vyhnuli. A tak jsme mimo jiné začali více než kdy jindy skloňovat slovo dezinfekce.

Zdroj: Autosalon TUkas – dezinfekce interiéru ozonem

Co to vlastně je dezinfekce ozonem?

Určitě vám neunikly zprávy o dezinfikování vozů městské hromadné dopravy v Praze, se kterou se začalo již v době, kdy se nám hrozba šíření agresivního viru nezdála až tak děsivá. Vozy se dezinfikovaly právě ozonem. Tato dezinfekce je totiž nejen přírodní a ekologická, ale je zároveň velmi účinná. Účinnější než dezinfekce, které jsou na chemické bázi, např. bázi chlóru. Dokonce bývá označována jako nejúčinnější zbraň proti bakteriím, virům, houbám, původcům zápachu a jak již bylo zmíněno, je několikanásobně účinnější než dezinfekce chemická. Další její výhodou je i fakt, že se jedná o plyn, takže se v interiérech vozů dostane všude, do všech pórů, do všech záhybů. Navíc vydrží v řádech dnů, což mnohonásobně převyšuje působení dezinfekcí chemických.

Dezinfekce ozonem je dostupná i pro váš vůz

TIP: Autosalon a servis TUkas se v současné době soustředí zejména na servisní služby a svou nabídku nově rozšířil právě o dezinfekci interiéru vozů pomocí ozonu, takže je vám snadno přístupná.

Ačkoliv jsme to již zmínili několikrát, znovu si připomeňme důvody, proč se rozhodnout právě pro tento typ dezinfekce. Jedná se o přírodní a ekologickou dezinfekci, která je velmi účinná v boji proti bakteriím, virům, houbám, pachům. Dezinfekce ozonem je nezávadná, nemá nežádoucí účinky, ve voze nezanechává žádné stopy a je vhodná pro alergiky a astmatiky. Proč tedy nevyužít této možnosti a nezajet si do Štěrbohol, Malešic nebo Modřan, kde najdete servisy TUkas, a tím udělat další krok směrem k lepší ochraně svého zdraví?

Autor: Komerční sdělení