Někdo si vzpomněl na 25 let starý večírek a Mel Gibson za to teď dostal padáka

Někdo si vzpomněl na 25 let starý večírek a Mel Gibson za to teď dostal padáka
Pan Bobr | Summit Entertainment
Mel Gibson je jedním z našich dětských filmových hrdinů, ale netřeba si nic nalhávat - je to komplikovaný člověk (a hodlám to se tomu více podívat na zoubek v nadcházejících Vyhaslých hvězdách). Pokud trochu sledujete jeho život, pak víte, že má tak trochu problém se židy. A slušně mu to pošramotilo kariéru. V posledních letech se ale dal dohromady, začal pořádně pracovat a už to vypadalo, že mu snad v Hollywoodu i odpustí. To se ale podle všeho nelíbí herečce Winoně Ryder a tak vytáhla z paměti historku z roku 1995.
"Byli jsem na večírku, Mel Gibson kouřil cigaretu, mluvil s námi a mého kamaráda, který je gay, se zeptal "Moment, dostanu AIDS?" A poté se řešilo něco s židy a on řekl "Nejsi židovka, že ne?," uvedla Ryder pro londýnskou verzi Sunday Times, zatímco mluvila o seriálu Spiknutí proti Americe.
Gibson na to reagoval slovy, že jde o 100% nepravdivou historku, o které Ryder lhala už před lety a kdy ji dokonce zkoušel osobně konfrontovat, což se mu nepovedlo (Ryder to nicméně interpretuje tak, že se jí chtěl omluvit).
Ať už se nám vytahování podobných kostlivců zdá absurdní nebo ne (Nechci to zlehčovat, ale víte jak - kdo si přesně pamatuje, co kdo plácnul před 25 lety na večírku, kde nepochybně nebyli všichni střízliví?), faktem je, že to nejspíš Gibsona bude stát roli v připravovaném Slepičím úletu 2. V původním (Skvělém!) filmu z roku 2000 namluvil hlavního hrdinu Rockyho, který nebude chybět ani v pokračování. S návratem Gibsona se ale nyní údajně pro kontroverzi okolo prohlášení Ryder nepočítá. Co na to říct, taková je doba...
... ale jestli tohle zařízne Smrtonosnou zbraň 5, tak už se vážně naštvu.
Mel Gibson
Winona Ryder