Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Hyundai otevřel 45. dealerství v Příbrami

Nové dealerství Louwman Motor Příbram je jediným prodejním místem Hyundai v regionu, mimo prodeje nabízí také komplexní servisní služby. V blízké době se navíc dočká plnohodnotné standardizace pro prodej a servis elektromobilů.

Příprava nového dealerství byla rekordně rychlá. Přestože standardní doba činí zhruba půl roku, bylo příbramské dealerství dokončeno za tři měsíce – a to koronavirové krizi navzdory.
Slavnostní otevření nového dealerství proběhlo v prostorách Hyundai Louwman, hosty večerem provázeli Dalibor Gondík a Olga Lounová, jíž na místo efektně přivezl Martin Vlček rallyovým speciálem Hyundai R5. Hyundai Motor Czech při přestřižení slavnostní pásky zastupovali prezident Hwang Sunyong a generální ředitel Martin Saitz, za Louwman Motor Příbram se zúčastnili jednatel Tomáš Rzounek a ředitel Jiří Kulhan. Obec Dubno zastupoval starosta Václav Chmelař.


„Jsme rádi, že jsme mohli spojit síly se značkou Hyundai jako vůbec první v síti Louwman Group. Pevně věřím, že je to první krok k další úspěšné spolupráci,“ uvedl ředitel Louwman Motor Příbram Jiří Kulhan.



Hyundai 30.6.2020

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar