Hlavní obsah
Článek

Nejdřív jsme ji nemohli poznat. Na křest videoklipu účastníka letošní SuperStar Jana Fanty dorazila drobounká dívenka s hlavou jako tenisáček. Teprve když promluvila, opravdu jsme uvěřili, že jde o dceru Jitky Asterové (64), herečku Annu Kameníkovou (30). Stejně jako maminka, která během karantény pořádně zhubla, se i ona změnila k nepoznání.

"Dotočila jsem film o Boženě Němcové, kde jsem musela mít dlouhé tmavé vlasy a měla jsem je hodně zničené. A chtělo to i nějakou změnu, refresh. Teď nic nenatáčím, takže mám s účesem volnost," vysvětlila Super.cz Anička, která vypočítala i všechna divadelní představení, která zkouší a v nichž hraje.

Dietu spolu s maminkou nedržela, i když se nám zdálo, že na ní trochu plandají šaty. "Ony jsou větší. Ale já jedla normálně, možná i víc, samá smažená kuřata nebo vege burgery. Máma se cítí skvěle a sluší jí to," je ráda i za matku, že se jí povedl husarský kousek zhubnout během karantény dvě konfekční velikosti.

Samozřejmě jsme se jí zeptali i na to, zda sledovala letošní SuperStar, když už přišla na křest. "To zrovna ne, ale Honzovi jsem fandila. Poznala jsem ho přes Anču Fialovou, která se s ním kamarádí a hrála s ním i ve filmu," vysvětlila Anna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám