Dvacetiny s Fantasy Planet: Tympanum.cz představuje Zaklínače

Jako prvního adepta, kterého bychom vám rádi z produkce Tympana představili, není nikdo jiný než Bílý vlk, Geralt z Rivie.

Nikdo snad nepochybuje o tom, že sága Andrzeje Sapkowského o Zaklínači Geraltovi z Rivie patří v Čechách mezi jedny z nejoblíbenějších – a fanoušci prskají pokaždé, když jakákoli forma její adaptace neodpovídá jejich představám. Všichni jsme zažili ne zcela úspěšné pokusy o filmovou nebo seriálovou adaptaci. Naštěstí ale známe i povedené a úspěšné počítačové hry a vyvedenou deskovou hrou. A díky vydavatelství Tympanum.cz si můžeme pouštět příběhy o Bílém vlkovi i do uší.

Vydavatelství Tympanum může nabídnout kompletní pentalogii (Krev elfů, Čas opovržení, Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera), kterou si můžete koupit jedno CD po druhém, anebo jako komplet pěkně všechno naráz. Nechybí ani volně navazující román Bouřková sezóna nebo sbírka povídek Meč osudu. Takže nejen fanoušci téhle ságy, ale i úplní nováčci si přijdou na své a vyberou si, co jim nejvíce padne do noty.

Úplným nováčkům by určitě přišlo vhod menší představení. Sága vypráví příběh Geralta z Rivie, který si vydělává zabíjením všemožného nebezpečného příšerovského sajrajtu. Osud jej svede dohromady s mladou princezničkou Ciri, o níž se musí postarat a zachránit ze spárů všech, kteří chtějí zneužít jejích schopností a skutečnosti, že je poslední dědičkou svého království!

A jestli jste menší perfekcionisté a nemáte rádi, když vám vydavatelé mění vizuální podobu a narátora s každým novým dílem, tak vás tady můžeme uklidnit, protože všechno má jednotný slušivý kabátek a celý příběh o Geraltovi, Cirille, Yennefer, Marigoldovi, Triss a dalších uslyšíte z úst Martina Fingera. A některé ze zmiňovaných postav najdete i na obalech jednotlivých audioknih.

U každé z nabízených knih jsme připravili proklik abyste si mohli pustit ukázku, protože vám chceme ušetřit čas hledáním a klikám navíc.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď