Lenny Kravitz září v nové kampani Louis Vuitton

V kampaních značky Louis Vuitton se již vystřídalo nespočet známých tváří. Na celebrity módní značky sázejí často, protože vědí, že zaručeně přitáhnou kýženou pozornost. Světoznámý zpěvák, skladatel, ale také herec Lenny Kravitz je ten typ muže, na kterého se ženy rády dívají. Že je Lenny Kravitz hvězdou nové kampaně Louis Vuitton pro sezonu podzim/zima 2020, je více než pozitivní zpráva.

Propojení jména Louis Vuitton s hudební branží není žádnou novinkou. Například v kampani pro vůni Libre zazářila zpěvačka Dua Lipa. Hudba je totiž velice rozmanitá, stejně jako móda. Tyto světy se zkrátka prolínají a patří neodmyslitelně jeden k druhému.

Lenny Kravitz byl na vrcholu své kariéry zejména v devadesátých a nultých letech. Jeho asi nejznámější počin je skladba „Fly Away“, která tehdy doslova bourala žebříčky všech hitparád. Lenny vyrůstal na Manhattanu, kde se poprvé setkal s nejrůznějšími hudebními styly, jako například R&B, jazz nebo blues.

V nové kampani pod taktovkou kreativního ředitele Anthonyho Vaccarella můžeme Lennyho vidět v elegantní košili, saku a upnutých kalhotách, kterým většina mužů příliš neholduje, ale musíme uznat, že Lennymu velice sluší a působí v nich mladistvým dojmem.

V kampani byl Lenny zvěčněn na již klasických černobílých fotografiích, které nemá na svědomí nikdo jiný než talentovaný fotograf David Sims. Nenechme se však mýlit. I když se zpěvák zdá být před fotoaparátem jako ryba ve vodě, jedná o jeho první reklamní kampaň pro velkou módní značku.

Foto: Louis Vuitton, Instagram.


Avatar

veronikavankova

Každý o mně ví, že miluji módu. Ještě více ale miluji o ní psát. Zabývat se luxusními značkami a návrháři, to je přesně moje parketa!