Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Duel první ligy pod širým nebem? Jágrovo Kladno by se mělo utkat s Vrchlabím

Hokejoví fanoušci by mohli dostat začátkem prosince předčasný vánoční dárek. Podle informací serveru forbes.cz se chystá ve Špindlerově Mlýně prvoligový souboj pod širým nebem mezi nedalekým Vrchlabím a Kladnem, jehož majitelem je Jaromír Jágr. Zároveň by mělo dojít i na extraligový venkovní duel mezi Spartou a Hradcem Králové.

Hokejisté Sparty trénují na stadionu Dynama Drážďany
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Oficiálně není zatím nic potvrzeno a mlčením mají být vázány i všechny zainteresované strany. Akce v největším tuzemském lyžařském středisku se má podle serveru uskutečnit na kluzišti dočasně postaveném přímo pod sjezdovkou ve Svatém Petru.

Jágr má být do akce zapojen herně i obchodně a zároveň má pomoci s její propagací. Celý projekt má být představen ve druhé polovině července na tiskové konferenci. Zatím se ještě řeší, zda by se v rámci akce mohlo uspořádat i více zápasů a využilo se tak postavené kluziště.

Sparta již letos pod širým nebem hrála. V Drážďanech na fotbalovém stadionu Dynama před návštěvou 32 009 diváků, jež znamenala nový rekord soutěže, porazila Litvínov 3:2. Šlo o čtvrtý extraligový duel pod otevřenou oblohou.

V lednu 2016 se právě Pražané představili v Brně za Lužánkami proti domácí Kometě, o pět dnů dříve hráli Brňané s Plzní. Již v roce 2011 se hrálo na ploše plochodrážního stadionu ve Svítkově, kde Pardubice hostily Brno.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články