Treesse: Revoluce ve světě vířivých van


Design vířivých van a bazénu se za posledních několik desítek let téměř nezměnil. Americký styl vířivek s mnoha technickými prvky se stal naprostým standardem a trhu dominovala značka Jacuzzi. Italský výrobce Treesse v této skutečnosti vidí příležitost a přináší na trh zcela jedinečné designové vířivky, které jsou navíc maximálně funkční. 

Patentované skrytí trysek

Základem této strategie je patentovaný systém skrytých trysek Ghost a Ghost Plus, díky kterému jsou všechny technické prvky zabudovány uvnitř konstrukce vířivek. Všechny vířivky značky Treesse tak působí jedinečným čistým dojmem. Proudy vody se na první pohled objevují jakoby odnikud, což povyšuje zážitek z pobytu ve vířivé vaně na zcela novou úroveň.

Luxusní vířivá vana Treesse

Nadčasové funkce a revoluční design

Celkový design těchto vířivých van podtrhuje řada unikátních řešení a funkcí. Mezi ně patří například systém přelivné hrany Infinity Edge, díky němuž se voda jemně přelévá přes okraj vířivky a tím podtrhuje celkové elegantní vzezření každé vířivky.

Velmi oceňované je také využití chromoterapie. Vířivky jsou doplněny decentním LED osvětlením, které lze nastavit v jakýchkoliv barvách. Jednotlivé odstíny jsou pečlivě vybírány tak, aby dokreslily dokonalou relaxaci. Paprsky světla obarvují proudy vody uvnitř vířivky, čímž opět navozují uvolněnou atmosféru.

Vířivka Treesse s chromoterapií

Je nutné dále zdůraznit, že designové provedení není u Treesse na úkor funkčnosti. Naopak lze počítat se stejnými systémy a technickými vymoženostmi jako u ostatních výrobců, ať už se jedná o dezinfekční systém, filtraci či ovládání. Nadstandardní u Treesse je i zateplení vířivky a nebo zdvižný mechanismus. Velmi oceňovaný je také přídavný reproduktor od produktového designéra Marca Sadlera, který je několikanásobným držitelem prestižní ceny Compasso d’Oro.

Jednotlivé vířivky jsou navíc vyráběny ze speciálního umělého kamene, který je podlepen sklolaminátem a potažen vrstvou tzv. Gel Coat. Tento materiál oproti všeobecně používanému akrylátu nabízí celou řadu výhod v čele s možností opravitelnosti a exkluzivním vzhledem.

Volně stojící vířivá vana

V širokém sortimentu vířivých van si vyberete takovou variantu, která bude odpovídat vašim požadavkům. Ať už hledáte klasickou whirlpool masážní vanu, bublinkovou variantu či preferujete pískový filtr místo standardního papírového, v nabídce Treesse si můžete být jisti, že najdete ideální variantu. A kromě vysoce moderních vířivek můžete vybírat i z klasických van, sprch, saun a mnohem více. 

Produkty Treesse se tak stávají luxusní součástí interiérů, exteriérů i wellness.

Zapuštěná oválná vířivka od Treesse
Luxusní design podrtžený přelivnou hranu Infinity Edge
Treesse představuje nejčistší design vířivek na trhu
Design skrytých trysek
Vychutnejte si pocit pohody a relaxace
Vířivky Treesse perfektně zapadnou do luxusních interiérů
Skvěle se hodí i do privátních či veřejných wellness
Kvalita a odolnost díky kombinaci materiálů sklolaminát, umělého kamene a Gel Coatu
Detail přelivné hrany vířivky Treese

Napsat komentář

2 × five =


Koupit předplatné ?>