Hokejový zápas pod širým nebem? Dle Forbesu by se mělo ve Špindlerově Mlýně utkat Kladno s Vrchlabím

Špindlerův Mlýn by se měl začátkem prosince stát dějištěm velkého hokejového svátku. Podle informací serveru forbes.cz chystá útočník Jaromír Jágr z pozice majitele Kladna prvoligový souboj pod širým nebem s nedalekým Vrchlabím. Extraligové body by pak měly být ve hře v utkání mezi Spartou a Hradcem Králové.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bylo pod nulou, přesto nakonec na stadion přišlo 34 tisíc diváků

Hokejové kluziště pod širým nebem (ilustrační foto) | Foto: Marc DesRosiers-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Oficiálně není zatím nic potvrzeno a mlčením mají být vázány i všechny zainteresované strany. Akce v největším tuzemském lyžařském středisku se má podle serveru forbes.cz uskutečnit na kluzišti dočasně postaveném přímo pod sjezdovkou ve Svatém Petru.

Rekord s otazníkem. Stadion v Drážďanech zaplněný nebyl, hráči si přesto atmosféru pochvalovali

Číst článek

Jágr má být do akce zapojen herně i obchodně a zároveň má pomoci s její propagací. Celý projekt má být představen ve druhé polovině července na tiskové konferenci. V těchto dnech se ještě řeší, zda by se v rámci akce mohlo uspořádat i více zápasů a využilo se tak postavené kluziště.

Sparta již letos pod širým nebem hrála. V Drážďanech na fotbalovém stadionu Dynama před návštěvou 32 009 diváků, jež znamenala nový rekord soutěže, porazila Litvínov 3:2. Šlo o čtvrtý extraligový duel pod otevřenou oblohou.

V lednu 2016 se právě Pražané představili v Brně za Lužánkami proti domácí Kometě, o pět dnů dříve hráli Brňané s Plzní. Již v roce 2011 se hrálo na ploše plochodrážního stadionu ve Svítkově, kde Pardubice hostily Brno.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme