[ Zavřít ] 


 

RSS Kanál

 

Predator: Hunting Grounds

Po incidentu Stargazer nastává čas na novou éru boje s mimozemšťany. Organizace, která studuje rasu Yautja byla zrušena a nahradil ji Other Worldly Life Forms Program. Několika odpadlým agentům se však podařilo odcizit dokumenty a mimozemskou technologii. Informace prodané na černém trhu zpeněžili. Nyní se snaží v hluboké džungli nalákat predátory zpět na zemi. Bylo vysláno komando vojáků ze skupiny Voodoo, pro zastavení činnosti bývalých členů Stargazer, což neušlo pozornosti predátorům.

 

eukhnn0xsaeu2w6.jpg

Firma Illfonic se po polo úspěšné hře Friday the 13th: The Game z roku 2017 vrhla na další multiplayerový počin. Opět podle filmové předlohy tentokráte s predátorem v hlavní roli. Hra se po zkušební verzi musela kapánek vylepšit, jelikož se nesetkala s velkým úspěchem. Především vyrovnanost boje mezi predátorem a vojáky připadala hon na supermana. Illfonic  si toho bylo vědomo, tudíž začaly vycházet aktualizace s vylepšením. Uvidíme, jestli využili potenciál a dovedli hru k dokonalosti.

predatorhumen.jpg

4 vs 1

Multiplayerová střílečka je klasický asymetrický 4 versus 1. Vyberete si ze čtveřice elitních vojáků a budete nahánět Predátora. Zvolit si lze také Predátora ženského pohlaví. Potvůrka z vesmíru má na rozdíl od mariňáků pohled třetí osoby. Právě proto se lépe ovládá, snadněji leze po stromech, skáče, loví. Možnosti nastavení jsou tři, Hunter, Scout a Berserker. První poměrně vyvážené nastavení rychlosti a odolnosti se stává snad nejoblíbenějším. Scout se zaměřuje na rychlost a poslední volba apeluje na odolnost. Predátor vlastní několik speciálních věciček na lovení nepřátel. Za zmínku stojí audio návnada, síť, detektor pohybu, ramenní pulzní kanón, infravidění, neviditelnost a spousty dalšího. Pomoci si lze i spuštěním alarmu v kempu, kdy se vyrojí spousty nepřátelských vojáků a vy budete mít dostatek času oddělat jednoho po druhém. Po zabití si nesmíte nechat ujít vyrvání páteře i s lebkou, takové sbírání trofejí.

predator-hunting-grounds-listing-thumb-01-ps4-en-20feb20_1582213187881.png

Tak jako Predátora i mariňáky řadíme do čtyř tříd Assaulta, Recona, Scouta a Supporta. Vojáci vidí z first person shooter, neboli pohled první osoby. Čeká na vás nabídka herních módů Tutoriál, Quick a Private Match. Tutoriál nás seznámí s ovládáním predátora a vojáků což není úplně od věci. Cílem mise vojenských jednotek se stává, získání informací z počítačů, bránění pozic proti nepřátelské umělé inteligenci, která není zrovna dvakrát slavná. Musíte zničit vůdce drogových kartelů, aktivovat satelity a následně utéct. Splnění úkolů zadané člověkem z vysílačky zvaného Zeus, je ohraničeno časovým limitem. Čas je však dostačující a vy se honíte vlastně jen za ukazateli stále se opakujících úkolů. Vyjímka nastane, když zabijete lovce a mrtvolu ubráníte do příletu vrtulníku. Dávejte si pozor, Predátor může spustit autodestrukci a vy následně řešíte hádanku pro zneškodnění bomby, což má většinou za následek smrt všech zúčastněných.

down.jpg

Uniformy, zbraně, vylepšení

Predator Hunting Grounds nabízí velmi obsáhlý systém vylepšení postav a zbraní. V kombinaci s množstvím perků, různých zbraní a jejich připevnění si uděláte herní provedení na míru. Zbraně si vylepšíte například větším zásobníkem, tlumičem, nebo vylepšeným hledím. Každá úroveň obsahuje loot box s řadou kosmetických vylepšení. Naleznete zde desítky typů uniforem, přileb a zbraní, velký výběr skinů, které lze odemknout pomocí již zmiňovaných beden nebo si je koupit výměnou za herní měnu veritanium. Získáte ji při nové úrovni nebo splněným úkolem, popřípadě najít skrytou přímo ve hře. Zkomplikuje se to však poté co si měníte třídu, nebo zbraň. Vše se vyresetuje a vy musíte začít s výběrem a nastavením všeho od znova.  Vylepšit si lze i predátora jak výkonnostně tak vzhledově. Od nejrůznějších zbraní a dovedností po vzor kůže, barvu, styl brnění, masky, nebo dokonce barvu dredů. Hra neobsahuje žádné mikro transakce, tudíž jen levelovat a levelovat.

predator-hunting-grounds-vybava.jpg

Závěr

Bohužel se jedná o Béčkovou akci, která zabaví na pár her. Malý počet map odehrávajících se ve stejném prostředí člověka brzy omrzí. Také snímkování a grafika by potřebovala dotáhnout. Predátor se musí nejprve nalevelovat nežli to začne být trošku zábavnější. Dlouhé čekací doby na hru brzy hráče odradí. Od hry s takovým titulem a možnosti stát se legendární bych čekal mnohem více.

predator-hunting-grounds-lootbox.jpg

Minimální požadavky:

  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i5-6400 / AMD FX-8320
  • NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 280x
  • 8 GB RAM
  • 18 GB HDD

 

Martin Foldyna, 11.06.2020 20:42

 

 

 

 

Sunkenland

Přichází nová survival game. Pokud vás bavil film Vodní svět s Kevinem Costnerem v hlavní roli, dozajista si užijete i tento počin od studia vector3. Oceány se vylily z břehů, zaplavily svět a zůstalo jen málo místa nad vodní hladinou. Právě nalezený...

Stargate: Timekeepers

Vítejte ve Stargate: Timekeepers, ve kterém se ocitáte na planetě zemi, na území Antarktidy. Zde probíhá krvelačný boj s Goa’uldy. Ze všech stran na vás útočí jednotky falešného boha Anubise. Objevení antické zbraně před...

Sea of Conquest: Pirate War

Vydejte se za dobrodružstvím Ďábelských moří, hledejte poklady ukryté v neznámých vodách, přepadávejte pirátské lodě, zachraňte pár lidí a obsaďte neznámé ostrovy. V magickém světě plném podmořských...

Corsairs Legacy

Máme tady další pirátskou hru s názvem Corsair Legacy. Dostáváme se do kůže pašeráka Rufuse Monroe. S jeho lodí se budeme plavit Karibikem roku 1689. Příběh začíná na ostrově Barbados přesněji pláž Foul bay. Zde svedeme bitvu se...


 
© 2005-2024 PS Media s.r.o. - digital world
 

reklama