Festivaly, sport i čas s dětmi patří k aktuálním must have v módě

Festivaly, sport i čas s dětmi patří k aktuálním must have v módě

Červenec přináší období, kdy trávíme poměrnou část dne venku. Čekají nás koupaliště, hřiště, festivaly, výlety a pro milovníky sportu i spoustu naběhaných či nachozených kilometrů. Jaké módní trendy nás všemi aktivitami budou v červenci provázet?

 letní šaty Šijemesrdcem.cz

V první řadě pohodlné mikiny, sportovní kalhoty a kvalitní tenisky! Ty ocení nejenom sportovci, ale všichni, kdo považují léto za ideální čas vyšlápnout si někam na procházku. I přes horké letní dny a večery je vhodné mít po ruce jednu či dvě chic mikiny, které se můžou vždycky hodit.

mikina @Miluxure / Instagram.com (cena na vyžádání na profilu)

 

Na festival stejně jako na rande nebo na hřiště s vaším potomkem můžete vyrazit v trendy stylu. Halenka Alexander McQueen je lehká, pohodlná a materiálem opravdu příjemná. Je důležité, abyste se i v horkých letních dnech cítila dobře a pohodlně, což dokáží i halenky s dlouhým rukávem, přírodní materiál, který odvede pot, je v tomto případě rozhodující! Nezapomeňte ani na krásné doplňky v podobě klobouků, čepic, náramků, slunečních brýlí, hodinek, peněženek či pásků. Právě léto nám dává možnost popustit uzdu své fantazii, tak s chutí do toho!

 

Tenisky Puma UltraRide, Halenka Alexander McQueen 890 Eur, Sluneční brýle Alexander McQueen 490 Eur, Peněženka Ted Baker 2 999 Kč, Džíny Zalando American Eagle 1 440 Kč, Klobouk "Baker Boy" Tommy Hilfiger 899 Kč, Streetwear obuv Högl 3 599 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram