ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 10574 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Koncert Pentatonix se přesunul do O2 areny

0 jsk 2.7.2020

Beznadějně vyprodaný koncert Pentatonix zhatila na jaře pandemie, teď je tu ale dobrá zpráva. Spolu s novým termínem pořadatel oznamuje i přesun do pražské O2 areny. Tam Pentatonix vystoupí 25. května 2021. Vstupenky budou v prodeji od 7. července.

Původní vstupenky na stání platí i na nové místo konání. Všem držitelům vstupenek na sezení budou automaticky vyměněna místa na nejlepší místa v O2 areně a zaslány nové elektronické vstupenky. Výměna bude probíhat automaticky v delším časovém horizontu.

Trojnásobní držitelé ceny Grammy a několikanásobně platinoví Pentatonix si fanoušky získali hlavně díky youtube, kde a cappella skupinu odebírá více než sedmnáct milionů uživatelů a celkový počet zhlédnutí všech videí přesahuje hranice čtyř miliard. Na svém kontě mají nespočet desek plné originálních a cappella verzí známých skladeb. Svůj poslední projekt At Home EP, kterým Pentatonix reagují na současnou pandemii, vydala skupina teprve před pár dny. Nahrávku doprovází i video ke skladbě Home, které stejně jako celá nahrávka vzniklo přímo v pokojích členů skupiny.