Že by už předtím přemýšlela, že si pořídí čivavu? Na konci května totiž Simona Krainová zveřejnila množství fotek, na kterých společně se syny Maxem (9) a Brunem (7) chovali stařičkou čivaví holčičku, která ovšem patřila kamarádovi modelky, stylistovi Honzovi Pokornému. A teď je to tady! Rodina už se může chlubit vlastním psím přírůstkem!

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

„Tak už je nás 5! Naše Angela Vágner Krainová,“ představila Simona Krainová na sociální síti nového člena rodiny v plné parádě. Štěňátko v barvě mocca tak rozněžnilo celý instagram včetně mnoha českých celebrit.

Nejvíce dojatý byl zpěvák a kamarád Moniky Bagárové (25) Honza Bendig (26), který má podobnou čivavu, pejska Coudyho. „No vidíš! Že to bylo těžké si vybrat? Já se rozhodoval hrozně dlouho, ale neměnil bych. Doufám, že půjdeme společně někdy venčit. Je krásná, užívejte,“ rozepsal se bývalý finalista SuperStar. „Moc děkujuuu, venčit jdeme hned!“ odpověděla modelka. „Cutie“ napsala Zuzka Belohorcová (44) na fotky maličké Angely a ostatní místo slov volili reakce plné rozněžnělých srdíček. Bodejť by ne, podívejte se na roztomiloučkou fenku Simony Krainové do galerie a uvidíte sami!

VIDEO: Polonahá Simona Krainová na procházce v centru Prahy!

Fotogalerie
59 fotografií