Moje šťastná hvězda

Je jen vypočítavý?

Zářila v seriálu Comeback a později si zahrála také v seriálu Ohnivý kuře. Herečka Simona Babčáková (47) se před pár týdny dočkala otázky, po které touží snad každá žena.

Její partner, atlet a trenér Jan Adensam (42), se totiž rozhodl ji požádat o ruku. Ona s dojetím souhlasila. Svatbu by chtěli uskutečnit do roka a do dne. Je ale jejich sňatek skutečně jen z čisté lásky?

Už nyní má Jan díky své partnerce protekci. Přestěhoval se kvůli ní do Prahy a ona mu následně dohodila práci. Jan totiž trénuje Simoniny kolegy z Dejvického divadla a k této pracovní příležitosti by se jen stěží dostal sám.

Vedle Simony si atlet a trenér dost polepšil

Navíc má i herecké předpoklady a doufá, že mu jeho láska brzy dohodí i nějakou tu pěknou roli. I po finanční stránce si Jan vedle herečky polepšil, tak proč by chodil jinam.

Poskytuje mu veškerý komfort a on si ho možná svatbou chtěl zkrátka jen pojistit. Vedle slavné herečky se bude mít dobře. Jen jí bude muset pomáhat s výchovou jejích dvou dětí, které má z předchozího manželství. To ale nebude problém.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden