Muž, který brutálně utýral malého Marečka z Loun, je po smrti. V cele měl být sám
Ilustrační foto: VSČR
Louny

Louny - Pouhý týden za mřížemi věznice strávil Josef K., který měl loni v únoru brutálně utýrat ani ne tříletého chlapečka z Loun. Muž ve středu ve vězení zemřel.

Informaci o úmrtí vraha malého Marečka potvrdili portálu Expres.cz rodiče Josefa K. Server Novinky.cz zase přišel s informací, že muž měl ve vězení spáchat sebevraždu, cizí zavinění bylo vedením věznice vyloučeno. Odsouzený Josef K. měl být ve vězeňské cele sám.

Josefa K., otčíma zesnulého chlapce, poslal pražský soud minulý týden za mříže na 22 let za zvlášť surové zacházení a vraždu batolete. Muž měl syna své přítelkyně na začátku loňského roku například pálit žehličkou, cigaretami nebo surově bít po celém těle. Na následky brutálního týrání malý Mareček vloni 16. února zemřel. Případ tehdy otřásl celým Českem a ani po roce a půl neutichá.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru