Moje šťastná hvězda

Vyměnila partnera za vlivného milence?

Lidé ji mají za pořádnou potvoru. Lže, kudy chodí, pro peníze zapře i vlastní rodinu a nejraději by chodila jen se samými boháči? Taková je totiž hlavní hrdinka v seriálu Slunečná, kterou Barbora Jánová (30) ztvárňuje.

Nyní se začíná ukazovat, že seriál se od reality možná zas až tak neliší. Sice sama herečka tvrdí, že má přítele, s nímž je moc spokojená a do něhož je neskutečně zamilovaná, na druhou stranu se začíná objevovat čím dál víc těch, kteří o Jánové tvrdí něco jiného.

Sedla si z něj na zadek

Jejím oficiálním partnerem je Vítězslav Bečka (25), který se věnuje poradenství v oblasti gastronomie. Toho úplnou náhodou poznala na večírku svých přátel, na který původně ani nechtěla jít.

Ze začátku ji zaujal nejen vzhledem, ale i svým chováním. Postupem času si ale začala uvědomovat, jak moc chytrý a zábavný je. Nakonec slovo dalo slovo a Bára zjistila, že možná druhého takového muže už nikdy nepotká.

Herečka doslova a do písmene řekla, že si z něj zkrátka sedla na zadek. A od té doby jsou spolu a podle nedávných informací stále ještě šťastní.

Tají vlivného milence?

Jenže od té doby, co se herečka stala jednou z hlavních postav oblíbeného seriálu Slunečná, se do jejího soukromí plete kdekdo. Ať už jsou to fanoušci, přátelé nebo kolegové.

A tak se nedávno začalo mezi herci povídat, že s tou její láskou k Bečkovi to nebude až tak žhavé, poněvadž se prý nebrání fl irtování ani s cizími muži. Je ráda středem pozornosti a ještě raději by byla za hereckou hvědu.

Tou sice je, ale Slunečná je pro ni jen slibný začátek. Bezpochyby chce víc, třeba fi lmovou roli. A proto tuší, že pro to bude muset něco udělat. Jenže někdy samotné herecké schopnosti zkrátka nestačí.

Proto si kromě svého partnera měla najít ještě někoho dalšího. Dokonce se spekuluje nad tím, že její údajný a zřejmě utajovaný milenec jí měl seriálovou roli dohodit.

O koho však jde, nikdo z hereččina okolí neví. Zároveň ovšem také údajně nikdo nevylučuje, že by toho nebyla Jánová schopná. Navíc má s randěním se známými osobnostmi už jisté zkušenosti.

Pro peníze udělá všechno?

Jejím bývalým partnerem je totiž Jiří Mádl (33). A právě ten ji prý donutil k tomu, aby šla na nějaký konkurz a začala hrát. Předtím se totiž herečka pohybovala spíš za kamerou než před ní.

Ale stát se herečkou byl její velký sen a Mádl to věděl. A protože se líbila i režisérům, začala dostávat jednu seriálovou a filmovou roli za druhou. Ve většině případů ovšem hrála mrchy a v jednom případě se dokonce musela svléknout donaha, což ocenili zejména mužští diváci.

Herečka totiž s nahotou žádný problém neměla. Ale diváci ji mají zafi xovanou jako ženu, která pro peníze udělá všechno. Přesto je Mádlovi vděčná, že ji do herectví přece jen „uvrtal“.

Dnes ji zná díky němu celé Česko. To není málo. Ale co když se herečka opět rozhodla získat srdce další známé osobnosti, aby postoupila ještě výš?

Děsí ho, jak to v showbyznysu chodí

Jen před pár dny se totiž objevila informace, že měla mít románek i se svým kolegou ze Slunečné. Oním mužem je slovenská hvězda Maroš Kramár (61). Ten je prý známý tím, že má slabost pro mladší ženy.

Právě kvůli tomu se s ním také měla údajně rozvést jeho bývalá manželka Nataša Nikitinová (52). Také je známo, že se herci líbí vysoké a štíhlé tmavovlásky. Je možné, že by se při natáčení seriálu dali dohromady?

Nebo snad ještě před ním? Herečka si jistě dokáže spočítat, kolik rolí by jí známý a movitý herec mohl dohodit. Rozhodně by z něj měla víc než ze svého oficiální partnera Vítězslava Bečky, který se živí jako poradce v oboru gastronomie a hotelnictví.

Navíc možná herečka hledá u Kramára to, co postrádá u svého přítele, tedy pochopení pro hereckou profesi. Její přítel se v ní totiž nikdy nepohyboval a mnohdy ho děsí partnerčiny role i to, jak to v showbyznysu chodí.

Další tajný milenec?

Kdykoli svou partnerku vidí v nějaké erotické scéně v seriálu Slunečná, všechno v něm vře. A když si pak přečte, co všechno se o jeho milé píše v časopisech a na internetu, má pocit, že svou přítelkyni musí neustále zachraňovat.

Ta ale pomoc určitě nepotřebuje. Sice v showbyznysu není nijak dlouho, ale rychle a velmi snadno už se zřejmě otrkala. A možná jí v tom pomohl nejen její údajný tajný milenec Maroš Kramár, ale i onen vlivný neznámý, který jí měl seriálovou roli dohodit.

Je to jen divadlo pro veřejnost?

O Barboře Jánové se kolegové vyjadřují jen v samých superlativech. Její seriálová sestra Eva Burešová (26) si ji nemůže vynachválit, a dokonce tvrdí, že jsou si v reálném životě velmi blízké.

Na druhou stranu se najdou tací, kteří tvrdí, že herci se jenom umějí dobře přetvařovat, ale ve skutečnosti by nejraději jeden druhému vyškrábali oči.

Když se seriál začal natáčet, dokonce to prý vypadalo tak, že buď Burešová, nebo Jánová bude muset ze seriálu odejít, taková mezi nimi podle všeho panovala rivalita. Jenže Burešová to jakožto hlavní postava být nemohla. a tak se spekulovalo o tom, zdali neodejde Jánová.

Jenže nejspíš opět zaúřadoval někdo, jehož vliv sahá vysoko. Díky tomuto člověku si herečka přijde nejen na velké peníze, ale má i stále větší a větší úspěch. Podle některých je prý jen otázka času, kdy svého partnera Vítězslava Bečku pošle k vodě. Anebo on ji.

Čím více rolí bude dostávat, tím jasnější bude, že jsou až příliš rozdílní. Stále se sice tváří jako dvě zamilované hrdličky, ale co když je to jen divadlo pro veřejnost? Jánová si potřebuje zachovat přízeň diváků.

Kdyby si je totiž proti sobě poštvala, další role už by získávala jen stěží. Jakmile ale Slunečná skončí, nejspíš se její život obrátí naruby. A to jak v soukromí, tak i kariérně. Snad jí její tajný ctitel, zase zařídí nějakou tu roličku v jiném projektu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden