Dvojice se poznala díky účasti v soutěži Roztančené divadlo a zdálo se, že jim to i přes věkový rozdíl neskutečně klape. Bohužel zřejmě není všechno zlato, co se třpytí... 

Burešová už tak nyní s o 6 let mladším Matyášem pár netvoří. Sama krásná brunetka to nyní odhalila. „Bude to znát jako klišé, ale po rozchodu jsme kamarádi,“ přiznala Blesku herečka.

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Doplnila, že důvodem byla především její pracovní vytíženost. Není se čemu divit, že coby hvězda populárního primáckého seriálu Slunečná, která kromě toho hraje též v několika muzikálech a v současnosti se připravuje na roli Roxany v Cyranovi pod záštitou Strašnického divadla Solidarita alias Divadélka Radka Brzobohatéhonemá času nazbyt.

Kromě toho pečuje i o synka Nathaniela (3), kterého má s bývalým partnerem, hudebníkem Michaelem Krásným. Jejich vztah se rozpadl jen chvíli po narození společného potomka, a tak se zdá, že Eva nemá v lásce zrovna štěstí.

VIDEO: Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři! 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ovšem její rozchod s Adamcem je jistě opět voda na mlýn všech urputných fanoušků Slunečné, kteří stále doufají, že brunetka se dá i ve skutečném životě dohromady s Markem Lamborou (25), představitelem její seriálové lásky Janka Linharta. Na toto téma už ale Burešová poměrně nedávno mluvila a všechny spekulace o románku s kolegou utnula už v zárodku. 

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná FTV Prima

Fotogalerie
112 fotografií