Tereza Novotná musela oželet Kanadu, Vackovi si nechali v plánování prázdnin svobodu

Zasloužené prázdniny čekají herečku Terezu Novotnou, která má za sebou úspěšnou premiéru komedie Deskový statek. Jen místo za Velkou louži pojede na Vysočinu. Manželé Vackovi zatím žádné pevné plány nemají.

„Celá rodina jsme měli letět na tři týdny za příbuznými do Kanady. Před pár dny jsme se ale dozvěděli, že se lety zrušily. Takže teď přemýšlíme, co dál a kam jinam,“ svěřila se Tereza Novotná. „Jinak se chystám s dcerami na Vysočinu na velkou dámskou jízdu. A pak si budeme užívat našeho domu a zahrady. Toť vše, co je nějak jisté,“ uzavírá.

Vackovi se těší na dřívější zahájení sezóny

Herečtí manželé Irena a David Vackovi si užili červnové premiéry – Irena v Prokletí nefritového škorpiona, David v Deskovém statku – o to víc, že si na ně kvůli karanténě museli počkat o dva měsíce déle.

„Najednou jsme nezkoušeli a nehráli. Nebylo to moc příjemné období, ale to asi pro nikoho. Takže jsme rádi nejen za dřívější zahájení sezony v srpnu, ale i za červnový návrat na jeviště,“ říká za oba David.

Přesto si společně hodlají pár letních týdnů volna užít. „Letos jsme si ponechali absolutní svobodu rozhodování. Zatím netušíme, kam vyrazíme. S jistotou můžeme říct jediné, že to bude putování po vlasti české,“ dodává představitel Mirka Dušína v Rychlých šípech.