Denní akce v pražském night clubu Neon

Přijďte využít výhodné akce do nočního klubu Neon v centru Prahy. Právě teď po znovuotevření našeho klubu máme skvělé ceny.

Za jednu hodinu se společnicí zaplatíte pouze 1760 Kč. Tato akce platí při vstupu od 12.00 do 20.00. Můžete si vybrat z nespočtu dívek, se kterou budete chtít svůj čas strávit. A víte, co je nejlepší? Vstup je naprosto ZDARMA. Věříme, že se vám u nás bude líbit, a proto nemáme vstup zpoplatněn. Hrajeme fér, takže žádné skryté poplatky. Doufáme, že čas u nás strávený je dobrovolný. Ne pod tlakem, že jste vynaložili peníze za vstupné. Až se vám nebude chtít po práci ihned domů, víte, kde se zastavit.

Denně se můžete těšit na více jak dvě desítky společnic. Pokud byste si chtěli vybrat dopředu, není problém. Společnice v klubu máte přehledně všechny zobrazeny. Můžete se podívat na její koníčky, záliby, zjistit, co má ráda. O to snáze se navazuje kontakt a prolamují se první ledy. Klidně ji můžete pozvat na bar a koupit míchaný koktejl pro uvolnění zábavy. Každá dívka je jiná a každé se líbí rozdílné věci, proto velmi ocení, když se o ni budete zajímat. A co teprve, když zjistí, že jste se o ni zajímali i před tím, než jste do Neonu přišli.

Vířivka? Žádný problém

Bojíte se u nás nudy? To doopravdy nemusíte. V klubu máme i vířivku pro opravdové fajnšmekry. Můžete spojit příjemné s užitečným a kromě relaxace duše, můžete zrelaxovat i unavené tělo v bublinkové koupeli. Perličková koupel se šampaňským a společnicí je vyobrazení ideální chvíle. Účinky koupele jsou nedozírné. Nad ničím nepřemýšlíte a necháváte se unášet v rytmu bublinek, které vám masírují ztuhlé svaly po náročném pracovním dni.

Větší kolektivy vítány

Pokud se k nám chystáte s větší partou kamarádů, i na to jsme připraveni. Míchané nápoje umíme podávat i formou „lodí“. Vodka a cola? Red Bull a vodka? Všechno umíme. Pokud však máte chuť na cokoliv jiného, barmanky v nočním klubu jsou šikovné a vyhoví vám. Pro gurmány tu máme připravené exkluzivní šampaňské či whisky, bourbony, případně široký výběr likérů a destilátů. Všichni víme, že se to lépe táhne alespoň ve dvou. Vezměte s sebou kamarády či známé a my už se o vás postaráme.

Proč právě k nám?

Night club Neon je v centru Prahy, kousek od zastávky Muzeum. Na Václavské náměstí je to co by kamenem dohodil. Vstup máme také zdarma. A to nejdůležitější! Přes den nabízíme slevu za 1 hodinu se společnicí. Konečná cena je 1760 Kč za hodinu. Míchané nápoje jsou cenově dostupné a vsadíme se, že vám budou chutnat jakbysmet. Potřebujete další argumenty? Přijďte se přesvědčit na vlastní pěst. Těšíme se na vaši návštěvu.

PS:Nechce se vám pryč z pohodlí vašeho domova? Můžete využít náš escort. Dívky za vámi kamkoliv rády přijedou. 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *