hledat

Tags:

Rýmem,beatem a scratchem žije už více než 20 let i Mc Gold. Jen KL Emsís vystřídali KL Felaz

Sdílej

„Kladno, to je to město, Kladno, to je ten hit – Kladno, to je to město, Kladno, můj tajnej tip,“ pěli bratři Tesaříci z Yo Yo Bandu o místě, ze kterého vzešli i hlavní hrdinové tohoto článku.

Když jsme si nedávno na tomto místě představovali comeback song Dawe MCho, nenapadlo by nás, že budeme jen pár týdnů poté řešit návrat druhé součástky někdejších KL Emsís, a sice Mc Golda.

Jeden z účastníků „Lyrik derby“ je v rámci své oblíbené kultury stále aktivní, o čemž vám povypráví v novince „City represent“, jejíž beat zařídil sTToTTa.

Druhou a třetí sloku pak obstarali další členové KL Felaz, a sice Loco a Admin, s tím, že kvůli těžkopádnému projevu prvně zmíněného je na tom s rapovou přirozeností o něco lépe druhý jmenovaný.

Rapově nejlépe je na tom ovšem ten, jehož ubrusové kapsáče by mohly kandidovat na nejlepší outfit české klipové nabídky roku 2020.

Ten sice nebude zrovna hlavičkou na názvy (termíny KL Felaz ani „City represent“ by asi z originality – stejně jako kýčovité pózování před graffiti – vyučovat nemohly), ale jinak z jeho práce cítíme čistý a poctivý přístup.

Je to popisné, mírně naivní, ale milé!

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1