Potenciální zájemci jsou vyzváni ke koupi vydavatelství Mladá fronta

03.07.2020 | , Finance.cz
Tiskové zprávy


Praha 2. července 2020 – Vydavatelství Mladá fronta informuje, že je aktuálně na webových stránkách Isir.Justice.cz zveřejněna Výzva insolvenčního správce zájemcům o koupi obchodního závodu dlužníka.

Insolvenční správkyně tímto vyzývá všechny potenciální zájemce o koupi závodu dlužníka k podání nezávazných indikativních nabídek na koupi závodu dlužníka. V nabídce zájemce uvede svou identifikaci a cenu, kterou uvažuje za koupi závodu dlužníka nabídnout. Nabídky musí být doručeny do kanceláře IS do 7. července 2020 do 12:00 hod.

Zájemci, kteří podají indikativní nabídku, budou po vyhlášení výběrového řízení osloveni s nabídkou účasti ve výběrovém řízení.

Své indikativní nabídky mohou zájemci doručovat do/na:

  • datové schránky IS, ID: n7d2bd8
  • e-mailové schránky IS: insolvence@akhyskova.cz)
  • doručovací adresu IS: Tyršova 1835/13, 120 00 Praha 2.

Více informací zde: https://isir.justice.cz/isir/doc/dokument.PDF?id=43412910


Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s pětasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. Spolu s týdeníkem Euro vychází také Top speciály, lifestylové magazíny Esence a Hipster. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 12 specializovaných online titulů. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 250 nových knižních titulů pro širokou veřejnost a odborníky ve zdravotnictví. Portfolio vydavatelství Mladá fronta doplňuje divize Tištěné tituly, kam patří především auto-moto a hobby magazíny, zdravotnické časopisy, pro nejmenší děti časopis Puntík, magazín Maminčin Puntík a časopis Tečka pro děti od šesti let. V divizi HUB se pravidelně realizují odborné i společenské akce a projekty.

Autor článku

Redakce


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Tiskové zprávy