Ostrava ožije díky novému festivalu Válím na Dvoraně

David Stypka & Bandjeez - Colours of Ostrava 2019 | Foto: Petr Gavel, MonsterMusic

Zahraničních interpretů se toto léto nedočkáme a většina tradičních festivalů své line-upy přesouvá na rok 2021. Pro hudební nadšence to však neznamená stopku od léta plného hudby, protože prostor dostávají české festivaly, jako například ostravský Válím na Dvoraně. Ten proběhne ve dnech 15. – 19. července a těšit se můžete na Davida Stypku & Bandjeez, Lenny nebo třeba na nadějné indie rockery Lake Malawi.

Festival Válím na Dvoraně se uskuteční v jedinečných prostorech Dvorany Kampusu Palace, kde si příchozí mohou užít pět nezapomenutelných dní plných koncertů, stand-upů, promítání filmů a mnoho dalších aktivit. „I přes situaci, která nás všechny zasáhla, se kulturního života Ostrava nevzdává, toho je festival Válím na Dvoraně důkazem,” komentuje hlavní organizátor akce Tomáš Vojkůvka,

Čtěte také: ZAOSTŘENO NA: Koho pobouřil Donald Trump? Nová deska Nothing But Thieves vyjde na podzim

Díky bohatému hudebnímu programu se návštěvníci mohou těšit například na mladou zpěvačku Lenny, která před pár týdny vydala nové album s názvem Weird & Wonderful, jež sklízí úspěch jak u posluchačů, tak hudebních kritiků. Hned o den později bude stage patřit Davidu Stypkovi s kapelou Bandjeez a společně pak zahalí ostravské Dvorany do folku plného melancholie. V následujících dnech pak vystoupí také pražská indie kapela Lake Malawi, Noisy Pots spolu se svými hrnci a rendlíky či streetfunkoví Fredy & Krasty.

Rozhovor (2018): David Stypka: Při psaní se snažím oddělit svět i ego

Vstupenky lze zakoupit již nyní na oficiálním webu festivalu nebo u prodejců smsticket a jejich ceny se pohybují od 190 – 990 Kč.


Napište komentář

Tereza Šnajdrová
O Tereza Šnajdrová 111 Článků
Hudba a moje psí kamarádka jsou věci, kolem kterých se točí můj svět. V životě se snažím dělat jen věci, které mě baví a mezi to patří právě koncerty, festivaly a práce. Mezi moje nejoblíbenější umělce patří The Kooks, Enter Shikari, The Doors nebo třeba David Bowie.