Herci Matthewovi Perrymu (50) zůstal z dob jeho největší slávy už jen humor. Sarkastický hrdina devadesátých let dávno nepřipomíná toho pohodového vtipálka, který po boku Matta LeBlanca (52), Davida Schwimmera (53), Courteney Coxové (56), Lisy Kudrowové (56) a Jennifer Anistonové (51) tvořil partu snů.

Od konce Přátel uběhlo 16 let a všichni se nějakým způsobem změnili, na Perryho sešlém vzhledu se ale podepsalo mnoho faktorů, s nimiž se zbytek kamarádů nesetkal: kariérní nezdar, alkohol, drogy a absence sebereflexe.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Během koronavirové krize to s Perrym vypadalo celkem dobře. Sice prodělal rozchod, ale začal se dávat dokupy, zhubl a ostříhal si nehty. Čím je ale situace spojená s covidem-19 ve Státech horší a karanténa delší, tím hůř to Perry zvládá.

Naposled byl přistižen, jak s rouškou pod bradou ztrácí pevnou půdu pod nohama. Herec se na rohu budovy musel opřít a pořádně se nadechnout. Zhoršené dýchání je podle některých spojeno s Perryho nadváhou a častým kouřením. Cigaretku si ostatně dal předtím a poté, co ho tajemná černovláska přijela vyzvednout. Nemohoucí Chandler by v této kondici dlouhou cestu domů pěšky nejspíš nezvládl.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život.

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií