U Kollerů se dveře s radostnými novinkami opravdu netrhnou! Frontman Lucie David Koller se loni stal díky synovi Adamovi (30) dědečkem, několik měsíců nato tatínkem a teď přišla podle informací webu Expres.cz na řadu i veselka! Jeho vyvolenou se stala o bezmála tři desetiletí mladší Anna Dolejská.

VIDEO: Koller se pustil do Jágra, co mu vadí? A Gottovou rozzuřil manžel.

Video
Video se připravuje ...

Koller se pustil do Jágra, co mu vadí? A Gottovou rozzuřil manžel. Bára Horáková, Lukáš Červený

Utajená svatba se konala ve vskutku romantickém, vinicemi obklopeném prostředí zámku v Mikulově. Jak uvádí Expres.cz, veselka byla poměrně skromná, čítající jen čtyřicet svatebčanů. Mladá nevěsta na sobě měla nádherné splývající bílé šaty s vlečkou a květinovým věncem na hlavě po vzoru lesní víly, zatímco ženich Koller své třetí ANO v životě pronesl ve vzorovaném obleku s rozhalenkou.

První ženou Davida Kollera byla kdysi dávno Alena, která ho opustila kvůli vztahu s hudebníkem Danem Bártou (50), s nímž vychovávala Kollerova syna Adama. S druhou ženou Sylvou, se kterou byl ženatý deset let, se rozvedl v roce 2013. Z tohoto manželství vzešli dva synové Benjamin a Nikola. Posledního potomka Davida Kollera juniora zplodil už s novopečenou paní Kollerovou, se kterou ho dělí sedmadvacetiletý věkový rozdíl.

VIDEO: Koller versus fanoušek!

Fotogalerie
19 fotografií