Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Víte jak likvidovat léky? Kurýr od Pilulky pomůže

Víte jak likvidovat léky? Kurýr od Pilulky pomůže

3.7.2020 napsal(a) Honza H.

Dnes článek z trochu jiného soudku. O tom, že léky do koše nepatří. Nejspíš máte také doma nějaké nadbytečné zásoby léčiv, které jsou prošlé nebo se už nevyužijí. Jak s nimi ale naložit? Správně do odpadkového koše totiž nepatří. Ani nepatří do kanalizace nepatří protože i po vyčištění v čistírně odpadních vod některé léky ve vodě zůstávají a mohou se dostat zpět do vodního oběhu (nejnebezpečnější v tomto ohledu je především hormonální antikoncepce).

Pilulka.cz slevový kupón

Objednáváte zrovna na pilulka.cz? Možná je ten správný čas udělat pořádek ve své lékárničce. Vyřaďte léčiva, která neužíváte nebo vypršela doba použitelnosti. Zkrátka všechny léky, které nepotřebujete. Připravte si všechny léky, které nepřišly do kontaktu s organismem (použité stříkačky kurýr nevezme).

Pokud máte lékárničku zkontrolovanou a všechny nepotřebné léky jste už vyřadili, je několik variant jak s léky správně naložit. Ten nejjednodušší je odnos do jakékoliv lékárny po celé České republice. A co se s takovými léky děje? Lékárníci je shromažďují v plastových kontejnerech uzamčené. Nikdo nepovolaný se k nim nedostane. Následně je lékárna předá firmě, která má oprávnění tento typ nebezpečného odpadu likvidovat.

Je tu ale ještě jedna možnost. Pilulka.cz je také internetová lékárna. Pokud nemáte cestu do lékárny, můžete nepotřebné léky předat usměvavému kurýrovi Pilulka Auta, který vám přiveze jakoukoliv objednávku. Nemusíte se bát, protože pilulka.cz má ve svém skladu také takový kontejner, který je předán k bezpečné likvidaci. To vše je samozřejmě zdarma.

Komentáře

CAPTCHA

Pilulka.cz slevový kupón

Online lékárna s desítkami odběrných míst po celé ČR. Rozvoz léků a kosmetických přípravků expresním kurýrem až k Vám domů.

Pilulka.cz

Na serveru Slevovykupon.net naleznete tyto aktuální slevové kupóny do Pilulka.cz:

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.