Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Černošská transgender žena (†22) byla zastřelena. V USA jde už o 19. podobnou vraždu

Autor: shp - 
3. července 2020
18:27

Byla to mladá a krásná dívka plná života, kterou její bližní milovali. Ale nejspíš někomu vadilo, že jde o transgender ženu nebo černošku. Merci Macková (†22) byla zastřelena na parkovišti v americkém Dallasu.

Merci měla střelné zranění přímo na hlavě. „Naši detektivové svědomitě pracují, aby našli pachatele tohoto děsivého zločinu. Stejně jako u ostatních vražd,“ uvedl pro NBC seržant Warren C. Mitchell.

Zločin z nenávisti

„I nadále žádáme komunitu o pomoc při vyšetřování,“ dodal. Bohužel se zatím nepřihlásil žádný svědek děsivého incidentu, který byl podle vyšetřovatelů zločinem z nenávisti.

Místní obyvatelé pouze slyšeli střelbu a pak našli bezvládné tělo Merci ležet na zemi v tratolišti krve. „Další život černé transgender ženy byl zcizen,“ uvedla Tori Cooperová z iniciativy za práva transgender lidí.

19. vražda transgender osoby v USA

Daily Mail dodal, že jde už o 19. obdobnou vraždu transgender člověka, ke které letos došlo ve Spojených státech. Jak je vidět, nenávist proti genderovým, sexuálním a rasovým minoritám stále nevyhasla...

Citronel ( 3. července 2020 20:22 )

Je mi jedno co má mezi nohama, mně už podrží jen totálně zlitá a kdybych si to dotáhl nalitej domů, tak bych si toho ani nevšiml a ráno jen ráno při střízlivění bych přemýšlel co jsem kde a kde jsem co. Když se jedná o černocha, tak se k tomu smutku nemohu nějak přinutit, nemohu za to.

CAVESMAN ( 3. července 2020 19:22 )

proč transgender ? Buď chlap nebo žena -nic jiného neznám

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání