“Proč vlády chtějí druhou, třetí, čtvrtou i pátou vlnu koronaviru.” VIDEO. “Zdálo se, že je to hoax, pak se z toho stal skandál a teď je to zločin.” Břitká zpráva Dr. Colemana

“Stále více lidí chápe, když je obyčejná chřipková sezóna, obvykle není globální restart ekonomiky a společnosti. Pokud někdy byla situace ONI versus MY, tak tohle je ona.” Britský lékař a autor Dr. Vernon Coleman a jeho břitký příspěvek k běhu tohoto světa.



Zprávu Dr. Colemana (*1946) je třeba chápat jako názor, který není nikomu vnucován, a není vydáván za jedinou pravdu. Divák a čtenář nechť si udělá názor sám.


VIDEO (3 minuty) Zpráva Dr. Colemana: “Ukazují nám krematoria plná prázdných rakví…”

Celé video (22 minut) na stránkách Otevři svou mysl


Dr. Vernon Coleman

Dr. Coleman je anglický spisovatel, publicista a bývalý praktický lékař. Napsal přes 100 knih, mnoho bestsellerů, včetně těch na téma zdraví. Je zastáncem názoru, že zdravotnictví ovládají farmaceutické společnosti, což mu přivodilo nemalé problémy.


Dr. Vernon Coleman:

Doposud se jim docela dařilo s pomocí velmi nepřesných předpovědí různých tvůrců matematických modelů, kteří nikdy nediagnostikovali nebo neléčili pacienta.

Podařilo se jim velkou část světa dostat do domácího vězení, uzavřít globální ekonomiku, uzavřeli školy a vyhubili velký počet starých lidí, miliony neléčených pacientů odsoudili k smrti.”




“K ničemu z toho nebyl samozřejmě žádný důvod… věděli jsme to, a oni také. Virus, což byl důvod tohoto uzákoněného chaosu, nikdy nebyl nebezpečnější než obyčejná chřipka. Počet lidí, které zabila předepsaná léčba, karanténa a společenské rozestupy, zdaleka přesáhne počet úmrtí na koronavirus.”


“Otázka, kterou si teď musíme pokládat, je: Přijde druhá vlna? A následné otázky… přijde třetí vlna, čtvrtá vlna nebo pátá vlna?”



Je to o kontrole, penězích a moci

“Viry se tak z mé zkušenosti obvykle nechovají. Stejná chřipka se opakovaně nevrací. Ale to neznamená, že druhá vlna nepřijde. Oni se jeví dost sebejistě, že přijde. Lidé, kteří kontrolují zločin kolem koronaviru, chtějí druhou vlnu, protože nás potřebují udržet pod kontrolou, ale ví, že realita je proti nim.”

“Příliš mnoho lidí je už imunních. Virus je nejspíše slabší, počasí je teplejší, a většina zranitelných je už mrtvých.”


loading…

“Stále více lidí chápe, když je obyčejná chřipková sezóna, obvykle není globální restart ekonomiky a společnosti. Vlády chtějí druhou vlnu. Vše, co se děje, je o kontrole, moci a penězích.”



My versus oni

“Pokud někdy byla situace „oni versus my”, tak tohle je ona. Oni budou více lidí testovat. Mnozí z těch testovaných bude mít nemoc, ale bez příznaků… na tom nesejde.”

“Budou hrozby opakovat, dokud se plně nepodvolíme a nepřijmeme cokoliv, co nám nařídí. Dokud nebudeme prosit o vakcínu, kterou slibují, nebo kterou nám hrozí… záleží, jak se na to díváte.”


“Nakonec samozřejmě přijde vakcína, protože je to dokonalý způsob, jak nás přinutit, přijmout identifikační karty… nejspíše jim budou říkat certifikáty. Nebo tetování, a těm budou říkat implantáty. Nebo aplikace a těm budou říkat aplikace.”


Čtěte též:
Podvod s Covid-19? Pět špičkových českých lékařů varuje před zkreslováním statistik “přímé smrti s koronavirem”. Zemřelých oficiálně: 181. Realita: NULA



Vakcína bude “povinná”

Vakcína bude povinná, i když se jim podaří tomu slovu chytře vyhnout. Jsem přesvědčen, že pokud přijde druhá vlna, bude uměle vytvořena.”

“Její vznik mohou svalit na demonstrace, které jsou povolené. Řeknou, že demonstranti porušovali zákony o karanténě a rozestupech.

Pokud se opovážíte zpochybnit naše předpovědi, pokud budete mluvit pravdu, umlátíme vás k smrti propagandou a napadáním. Pokud budeme muset přijít s druhou vlnou, ujistíme se, že část viny spadne na ramena těch, kteří zpochybnili, co děláme.”





To už není jen hoax. To je zločin

“Nic se nestalo nahodile, i když jsme viděli i velkou míru neschopnosti. Tohle vše je o kontrole, penězích a moci. Zdálo se, že jde o hoax, pak se z toho stal skandál a teď je to zločin.”

“Ukazují nám fotky obrovských, účelových krematorií plné prázdných rakví, aby nám dali náhled naší budoucnosti.”

Nic není nemožné. Pokud nejste paranoidní, obávám se, že jste nedávali pozor.


Celé video (22 minut)na stránkách Otevři svou mysl






close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh