Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Důvěrná kamarádka Vémoly v plné kráse: Podívejte se na žhavé snímky Adély

Důvěrná kamarádka Vémoly v plné kráse: Podívejte se na žhavé snímky Adély
Zdroj: archiv Instagram
+ Dalších 7 fotografií
Nový objev?
Mezi Lelou Ceterovou a Karlosem Vémolou panují rozepře. Lela obvinila Karlose z nevěry a podle našeho zdroje může být případným problémem slečna jménem Adéla Rožníčková. Že je to pořádná kočka, není pochyb. Co všechno o zřejmě novém objevu Vémoly už víme?

Po komentáři Lely Ceterové, který si můžete přečíst zde, se rozvířila velká debata. Odchází snad slovenská kráska od Karlose Vémoly, kterému před nedávnem porodila dcerku Lili? Obvinění z nevěry je závažná věc. Podle našeho zdroje můžete stát za problémy mezi Lelou a Vémolou Adéla Rožníčková z Prahy. Co všechno o záhadné krásce víme?

Důvěrná kamarádka

Adéla by měla být podle našeho zdroje Vémolovou důvěrnou kamarádkou. Rožníčková je rozhodně prvotřídní kráskou, která se ničeho nebojí. Ani nahoty. Nemá totiž strach se pořádně odvázat a ukázat se světu ve své plné kráse.

S fotografem Antonínem Svobodou z Žatce nafotila sekvenci opravdu žhavých snímků. Na fotkách je tak, jak ji pánbůh stvořil. Nutno podotknout, že jí to na fotkách od fotografa Svobody mimořádně sluší. Za tak krásné snímky, které jsou k nalezení ve fotogalerii, může samozřejmě vděčit i šikovnému fotografovi.

A jak se Adéla udržuje v kondici, aby byla stále krásná? "Tak samozřejmě péče o sebe sama je důležitá pokud se chci udržet u této práce. Pečuji o svůj zevnějšek a to kadeřník, kosmetika, manikura, solárko a další věci. Jinak mám ráda jídlo, takže u mě nějaké extra diety opravdu nehrozí. Pochutnám si ráda na čemkoli," prozradila Rožníčková v rozhovoru pro portál bulvar24.cz.

Portálu dále prozradila, jak si představuje ideálního muže. "Svalnatý, chytrý a hodný," svěřila.

Že Karlose zná už nějaký ten pátek, je očividné i ze snímku, který se na sociálních sítích objevil už před dvěma lety. Podívejte se do fotogalerie, jak Adéla po boku Vémoly září.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy