InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Gump – jsme dvojka - promítání filmu

    Čtvrtek 28.3 16:00 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

  • Basstard Beatz w. Magenta & Tony P

    Čtvrtek 28.3 21:00 - Klub K2 Sokolský ostrov 1, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 

Dynamo posiluje management, Táborský se přesouvá do role manažera

Ivo Táborský (35) pověsil kopačky na hřebík.

Ivo Táborský (35) pověsil kopačky na hřebík.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Hned o tři nové tváře se pro nadcházející sezonu Fortuna:ligy rozšíří SK Dynamo České Budějovice. Tentokrát ale nejde o posily na hřiště – v Dynamu pracuje od začátku července na pozici manažera A týmu aktivní kariéru ukončivší Ivo Táborský (na snímku), na pozici marketingového manažera přichází známý moderátor Milan Džuba a na pozici technického manažera Daniel Mikulička. „Na novou sezonu chceme být připraveni. Letos jsme se přesvědčili, že první liga v dnešní době není pouze fotbal, ale že je s ní spojeno mnoho dalších odvětví. V nové sezoně chceme být silní a úspěšní,“ vysvětlil tyto kroky pro klubový web generální manažer SK Dynamo České Budějovice Martin Vozábal.


Výraznou stopu už na Střeleckém ostrově zanechal pochopitelně zejména Ivo Táborský. Zkušený útočník a oblíbenec fanoušků odehrál ještě aktuální premiérovou sezonu ve Fortuna:lize jako aktivní hráč, ale po jejím skončení okamžitě, stejně jako kapitán Tomáš Sivok, oznámil ukončení kariéry. Teď se přesouvá do jiné role.

Dvakrát s Dynamem do ligy

Pod Černou věží působil hned dvakrát – poprvé přišel jako dvacetiletý mladík v červenci 2005, když na něj jako na nadějného slávistu ukázal trenér František Cipro. Táborský pak udělal velmi pěknou kariéru, aby se přes Teplice, Mladou Boleslav nebo i ázerbajdžánský Inter Baku roku 2016 zase vrátil domů. Loni podruhé v kariéře pomohl Dynamu do nejvyšší soutěže a ještě letos, byť už nastupoval maximálně jako střídající hráč a mnohdy se ani nevešel do nominace, se dokázal dvakrát střelecky prosadit – na Slovácku a Bohemians. Svým mentorským přístupem k mladším hráčům i perfektním charakterem do kabiny měl velký podíl na historické nováčkovské sezoně Dynama.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    haha to se asi inspirujou na spartě

    Vloženo 6.7.2020 00:02:11

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Generální manažer, manažer A týmu, technický manažer, marketingový manažer - a fotbalisty mít budete?

    Vloženo 5.7.2020 09:53:48

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace