hledat

Tags:

Vystřídá Donalda Trumpa v Bílém domě jeho fanoušek Kanye West? Elon Musk by to přivítal…

Sdílej

Dnes již zesnulý režisér Jamie Uys v roce 1980 nekecal ani nepřeháněl a Bohové skutečně musejí být šílení.

Milovaný i nenáviděný Kanye West o víkendu oznámil svou kandidaturu na prezidenta Spojených států amerických.

To, zda to příznivec Donalda Trumpa, jehož už mimo jiné navštívil také v Bílém domě, myslí vážně, nebo jde jen o další z mnoha výstřelků, ještě není úplně jasné.

Stejně jako to, zda vůbec splňuje všechny formality k tomu, aby mohl do listopadových voleb skutečně jít.

Teoreticky se ještě spoustou partner Kim Kardashian zapojit může – deadline pro nezávislé kandidáty ještě v celé řadě amerických států zatím nevypršel.

Ve stručném prohlášení opět nechybí odkaz ke „stvořiteli“. „Musíme naplnit americký slib a to tím, že budeme důvěřovat bohu, sjednotíme své vize a vybudujeme svou novou budoucnost. Rozhodl jsem se kandidovat na prezidenta USA,“ napsal s hashtagem #2020Vision někdejší chicagský baťůžkář.

Pakliže by nešlo jen o další upozornění na sebe sama a promo před albem „God’s Country“, sympatizanti by se našli. „Máte mou plnou podporu,“ reagoval na Twitteru vizionář Elon Musk.

Podle některých hlasů by mohl West kandidovat záměrně, aby sebral hlasy demokratovi Joe Bidenovi, jehož kampaň již trvá více než rok. Černošští voliči totiž mají upřednostňovat právě jeho, neb Trumpovi nemohou přijít na jméno.

Tak co, udělá třiačtyřicetiletý a spoustou psychiatrických potíží opředený Yeezy ze své Kim první dámu? Vzhledem k tomu, že je Amerika zemí neomezených možností…

Kanye West poodkryl první karty ohledně nového alba. Bude u toho Dr. Dre, nebo ne?

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1