Můj čas na kafíčko

Nenechá se ničím a nikým zastrašit

V posledních měsících si kvůli boji s krutou rakovinou prsou sáhla až na dno. Přesto se herečka Anna Slováčková (24) snaží být pozitivní, i když ji tělo neposlouchá a vše na ni doléhá.

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 prošla sérií dvanácti chemoterapií, ztrátou vlasů a operací, při které jí odstranili nádor
z prsu. Dcera slavného páru Dagmar Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77) se rakovině postavila čelem.

„Vím, že moje nemoc představuje hrozbu smrti, ale já se nebojím. Spíš se bojím o své blízké než o sebe,“ svěřila se Slováčková, která stále čeká na výsledky, jež ukážou, zda bude muset ještě absolvovat ozařování.

Práce jako všelék

V posledních měsících ale byly podle jejích slov chvíle, kdy byla opravdu zničená. „Stavy ,proč zrovna já‘ mne dlouho ničily. Hodně
dám na psychosomatiku, takže jsem příčiny, proč se mi to přihodilo, hledala i tímto směrem,“ řekla Anička.

Přiznává, že má spoustu dnů, kdy si pobrečí a je naštvaná. Zahnat zlé myšlenky jí kromě přátel a rodiny pomáhá také práce, které se ani v těch nejtěžších okamžicích nevzdala. „Práce je pro mě lék na všechno. Už před rakovinou jsem věděla, že mě nabíjí a pomáhá mi. Myšlenka, že bych jen přemýšlela nad rakovinou, mě děsí,“ líčí svůj postoj k nelehké situaci.

Nyní se zdá, že je snad z nejhoršího venku, a v poslední době se jí daří čím dál tím lépe. Dokonce začala zase natáčet Ordinaci a může se radovat i z dorůstajících vlasů. Svůj nový účes předvedla i během profesionálního focení, do kterého se s chutí pustila.

Herečka a zpěvačka si po čase opět vyzkoušela také roli modelky. Nechala se zvěčnit mladou fotograkou celebrit Marketou Novak, se kterou již spolupracovala. Na focení s roztomilým ježečkem, který jí už konečně začal na hlavě růst, si odskočila rovnou z televize, kde natáčela svůj hudební klip, nazvaný: I když jsme plešatý.

Stane se z ní modelka?

Fotografka se s Aničkou seznámila přes její lásku k zvířatům a přes projekt s názvem Jsem součástí přírody. Tam si prý všimla nejen její dobrosrdečné povahy, ale taky velmi zajímavého a fotogenického obličeje.

Navíc s dcerou Dády Patrasové a Felixe Slováčka fotila už v loňském roce. Nabízí se tedy otázka, jestli se Anička do focení nezamiluje natolik, že se mu bude chtít věnovat i po profesní stránce. Skončí  kvůli tomu v Ordinaci?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden