The Beach House: Opuštěnou pláží se šíří nevysvětlitelná smrtící nákaza

Na hororovou streamovací službu Shudder přichází celovečerní body horror nesoucí název The Beach House. Režie se ujal Jeffrey A. Brown, pro kterého je snímek vůbec prvním zrealizovaným dílem. Posuďte sami, jaké dojmy ve vás trailer zanechá!

Mladý pár Randall s Emily přijíždí s idylickou vidinou strávit prázdniny u malebného domu na pláži daleko od lidí. Po příjezdu do rodinného domu ale zjišťují, že jejich samota je narušena ještě jedním postarším párem, který má v plánu taktéž nějakou chvíli v domě pobýt. To se vzápětí stává ale tou nejmenší komplikací. Již první večer po příjezdu se začne vše měnit v doslova noční můru. Po neidentifikovatelné nákaze z moře, která začne sužovat všechny obyvatele domů hrozí, že budou muset všichni zápasit o holý život. Jakmile se projeví první účinky infekce, začne se Emily pohotově snažit pochopit a čelit nákaze, než bude pro všechny příliš pozdě.

V hlavním obsazení se objeví Liana Liberato (Ke hvězdám, Trust), Noah Le Gros (Wolves), Jake Weber (Bitva u Midway) a Maryann Nagel (V oku tornáda). Producenty jsou dále Andrew Corkin, Tyler Davidson a Sophia Lin.

Premiéra hororového snímku The Beach House je naplánovaná na 9. července 2020.

Zdroj: Shudder