Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro všechny, kdo si rádi hrají

1. září 2020

Pokud dnes 1. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte zábavu i poučení třeba na blížící se sychravé podzimní dny.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás pěkný dárek pro vás i vaše děti, kterým právě končí školní rok - pošleme vám sadu cen od společnosti Albi.cz.

Bude mezi nimi třeba hra z edice Mozkovna s názvem IQ Fitness – Vizuální úlohy, což je 60 karet plných úloh, hádanek a rébusů, se kterými si procvičíte logické uvažování a zaměstnáte svůj mozek.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Přidáme i vzdělávací hru Cortex, se kterou si procvičíte logické myšlení, paměť a postřeh, ale také to, jak jste schopni rozpoznávat předměty podle hmatu nebo řešit úkoly pod časovým tlakem. Ve vašem balíčku bude třeba i klasická stolní hra Velká věž s dřevěnými kameny nebo třeba i designová cestovní láhev na vodu.

Ke hrám od Albi přidáme ještě rodinnou vstupenku do aquaparku v Centru Babylon v Liberci a k tomu přidáme také 2 vstupenky na zdejší Lunapark.

Čtěte také

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu dárků, které se vztahují k novému českého filmu Šarlatán režisérky Agnieszky Holland, který měl nedávno premiéru. Mezi vašimi dárky bude zejména stejnojmenná kniha Šarlatán – filmový scénář Marka Epsteina do knižní podoby převedl Josef Klíma.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio