Havertz může odejít z Leverkusenu, s klubem má dohodu

06.07.2020, 11:52
Aktuality
Kai Havertz, talentovaný záložník, o kterého se přetahují evropské velkokluby, má o svém přestupu s vedením Leverkusenu dohodu. Podle ní může jednadvacetiletý fotbalista odejít, pokud budou splněny jisté podmínky.

Mladičký německý reprezentant v této sezoně zazářil a nastřílel za Bayer sedmnáct soutěžních gólů, k tomu přidal dalších šest asistencí.

I proto se o jeho služby zajímají kluby jako Real Madrid, Bayern Mnichov nebo londýnská Chelsea. Předpokládá se, že cena transferu se vyšplhá minimálně na 100 milionů eur.

Sportovní ředitel Leverkusenu Rudi Völler věří, že se povede Havertze přesvědčit, aby v Bayeru zůstal ještě alespoň jednu sezonu. Zároveň ale potvrdil, že klub má s hráčem a jeho zástupci uzavřenou dohodu. "Momentálně není co okolo případného přestupu komentovat. Momentálně je Kai Havertz stále naším hráčem. Máme jasnou představu, co bychom chtěli a věřím, že zůstane ještě rok. Ovšem máme také dohodu, podle které může odejít už letos v létě," uvedl Völler v rozhovoru pro Bild.

Autor: Jiří Fišara / sportskeeda.com

Komentáře (190)

Přidat komentář
mesyas

jasný Bayern. Tady není o čem. Byl by blázen kdyby šel jinam a v FCB by byli blázni, kdyby si ho nechali utéct.

Reagovat
Greny

a je schopen dat Bayern ty penize?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern ovšem 100 mega nezaplatí, letos určitě ne

Reagovat
Agent z Melmacu

že letos

dnes majú kluby z PL také prachy, že ho zaplatí aj Everton a nebude čakať na najaký Bayern, ktorý nevie robiť nič iné, iba čakať do konca zmluvy z Dortmundu tie časy sú preč

Reagovat
Rich

Závist, anglické ligy zaplatí mega částky, zatímco Bayern nepřekočí 100 milionovou hranici, protože je to chytré. Dáte 50 až 60 mega za hráče, Bayern dal 20 mega za Daviese a už teď je to top hráč, který se vypracuje na nejlepšího levého beka na světě.

Reagovat
Gazdo

Tak toto je pekna blbost kedze Davies uz nim davno je

Reagovat
Rich

Pravda vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš čobole?

Reagovat
smazaný uživatel

Čomu nerozumieš češko, ma pravdu xD

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
SpecialOne

Proč blázen. Ne každý hráč chce zůstat v komfortní zóně, kde bude bude mít co rok titul lusknutim prstu. Snad bude víc takových Němců, kteří se na nějaký Bayern vykaslou a půjdou do PL.

Reagovat
Heresy

no tak aspon at chodi do silnejsich tymu nez jako je nejaky prumer slaby typu chelsea ..

Reagovat
Greny

noo lepsi hrat o TOP 4 v Anglii nez se placat v top 4 v Nemecku

Reagovat
Heresy

a na to si prisel tim ze tam hrajes taky nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je selsky rozum

Reagovat
Heresy

no a viditelne stoji za hovno ..

Reagovat
smazaný uživatel

to mozna jo ale ne ten jeho

Reagovat
Heresy

rekl dalsi prumer z chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ramena šmoulo.

Reagovat
Heresy

nebo budes plakat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Nikoliv... Jen nemám rád kretény.

Reagovat
Heresy

se divim ze ses tim padem jeste nezabil

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobně trapného jsem čekal.. nevadí, chápu, že na víc nemáš.

Reagovat
Heresy

jj napodobne ..

Reagovat
icka

urazeny skopcak

Reagovat
Heresy

ano nicko

Reagovat
Baronne

Navíc těžce vymrdanej

Reagovat
Nebelung

Kolik ti je?

Reagovat
Heresy

5 a 1 mesic

Reagovat
Nebelung

Tipoval jsem dvanáct podle toho tvého "stěru".

Reagovat
Heresy

no netrefil ses ..

Reagovat
Greny

muzu odpovedet jak jsi prisel na to ze Chelsea je slaby prumer to tam hrajes nebo co ? ...

minimalne v te lize bude hrat mnohem vice tezsich zapasu nez v Bundeslize

Reagovat
Heresy

a muzu se zeptat uplne stejne ty hrajes v nemecku ze to vis jak je to tezke ? a kdyz hral bayern s chelsea tak to byla celkem komedie ..

Reagovat
Greny

vzdyt tam nikdo z Chelsea snad ani necekal ze bychom pres Bayern s tim co jsme meli k dispozici projit ...

Reagovat
Greny

z tech co fandi Chelsea*

Reagovat
Heresy

nechcou se mi hledat komentare k zapasu chelsea : bayern ale 100% tam najdes lidi co byli presvedceni ze nebude problem vyhrat pro chelsea ..

Reagovat
Rich

Na sociálních sítích i tady byly komentáře, které fanoušci Chelsea psali, jak přejedou Bayern, dokonce někteří píšou, že zápas v srpnu otočí a postoupí dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto sú to snáď fanúšikovia nie? Veď stále by mali veriť alebo sa mýlim?

Reagovat
Rich

Jako mě je to v podstatě jedno, říkal jsem si, že jim Bayern napráská a to se taky stalo, ohánět se nějakým finálem před lety, nevypovídá nic o kvalitě Bayernu, jak říkali, čili věřit si mohou, ano proč ne, ale před prvním zápasem to byla čistá namachrovanost...

Reagovat
Greny

samozrejme ze finale x let zpet o nicem ted nevypovida ... ale vlastne vy vyhrali rok potom a od te doby v Evrope vlastne nic .. a Nemecke kluby myslim od te doby nebyli ani ve finale pokud se nepletu to zase muze neco vypovidat o nejake te kvalite ligy ..

Reagovat
Rich

V Lize mistrů za poslední roky Bayern až na minulou sezonu postoupil dál než, Chelsea, teď podotýkám jenom, že Chelsea se nim moc nedostala od toho finále dál do LM. Mě spíš vadilo, že fanoušci Chelsea nebrali v potaz, že Bayernu tuhle sezonu ani jednou venku neprohrál a mysleli si, že to bude procházka růžovým parkem.

Reagovat
mesyas

A co mají psát, že to můžou zabalit a ani neodjet do německa(však zbytečná cesta).

Reagovat
Heresy

jenom reagoval na nesmysly kolegy fandy nad nama .. jinak zadny poradny fanda neprizna ze jeho tym stoji za hovno ne ?

Reagovat
mesyas

Pokud ten tým stojí opravdu za hovno, tak by normální fanda neměl mít problém přiznat, že je to pravda(například že Baník a AC stojí za hovno), pokud je to opak tak je zcela logicky, že fans budou svůj tým bránit, když nějaký jiný uživatel píše blbosti a snaží se tu být hrozně vtipný. Taky by člověk neměl mít problém napsat, že je Bayern skvělý mužstvo, když to prostý fakt. Tolik k tomu.

Reagovat
Heresy

mas pravdu .. moje chyba .. jsem zvykly se hadat s kazdym debilem kvuli nesmyslum .. (nemyslim tebe) ...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt to chces porovnavat ?

Reagovat
Heresy

s anglickym prumerem ? ... jenom sem konstatoval ..

Reagovat
smazaný uživatel

No z mého pohledu jsme také momentálně průměr. Z týmu, který bojoval s těmi nejlepšími jsme tým, který dostane trojku od Bayernu v polovičním tempu... Jako to není úplně ok... Ale jdeme dobrým směrem, máme legendu v podobě trenéra, prosazujeme mladé, přišly zatím dvě dobré posily.... Pokud Havertze přesvědčí, že ten projekt má smysl, tak proč by nedošel. Navíc na něj peníze máme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Ani ne, pokud jsi Němec. Každej radši hraje doma.

Reagovat
Allianz_Arena

Není to tak dlouho, co Arsenal dostal v osmifinále od Bayernu v dvojzápase 10 gólů, letos si to zopakoval Tottenham ve skupině a Chelsea po 0:3 doma bude zřejmě vyškolena ještě jednou v Německu. Musí to být super jít bojovat o top 4 do Anglie.

Havertz by měl jít do jednoho z top klubů nebo ještě alespoň rok zůstat v Leverkusenu.

Reagovat
exot12

A na to si prišiel ako?

To, že ty si myslíš, že PL je najlepšia na svete a myslíš si, že všetci chcú hrať v PL a dokonca sa z toho poserú je tvoj názor! Pre väčšinu hráčov je futbal zamestnanie. Ak sa bavíme o Nemcoch je úplne prirodzené, že prvou voľbou je pri prestupe Bayern. Sú doma, Mníchov je pekné mesto, dobré spojenie kamkoľvek, dobrý plat, pravidelne hrajú o titul či CL, takže aj športová stránka je v poriadku, plat majú rozhodne slušný. Čo by malo byť motiváciou pre nich? Zahrať si o 4 miesto v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si dobre jinde ty papriko.. zadnej z top klubu krom City a Poolu by se nedostalo v bundeslize ani do top 5... PL je liga p dvpu klubech jako kazda jina.. a videli sme pomereni Chelsea vs Bayern.. ja bejt vama o PL radsi drzim hubu..

Reagovat
SpecialOne

Ať jde kamkoliv, klidně do nového Newcastle za prachama. Aspoň bude liga zase trochu kvalitnější a vyhrát ji bude něco znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rich

To bych Havertze raději viděl v Dortmundu a nebo dokonce ve Španělsku, než v Chelsea.

Reagovat
SpecialOne

Já Chelsea nezminuju. A kdyby šel do Dortmundu, tak skončí stejně v Bayernu, Španělsko klidně.

Reagovat
Gazdo

Do Dortmundu momentalne uplny ideal otazka je pre neho ci to povazuje ako za spravny krok v kariere ked uz teraz sa o neho trhaju giganti

Reagovat
Heresy

dortmund to ma skvele poskladane s havertzem by to bylo zase o neco napinavejsi jeste nejaky solidni trener typu Ten Haag ... a hura podme se porvat o titul

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Rich

Reagovat
andrew96

Netlačil bych na změnu trenéra. Favre je výborný kouč, který má svoje nedostatky, ale především vrátil BVB tvář a umisťuje se tam, kde Dortmund patří. Rozhodně mu ještě sezónu dopřát. Pokud by znova nepřekročil 70 bodů, už by se o změně hovořit mohlo. Momentálně ani nevidím lepší náhradu za něj, která by garantovala Meisterschale. Osobně si myslím, že Favre je pod velkým tlakem kvůli tomu, že každým rokem bez titulu se zvyšuje frustrace. Kdyby čekání, které není jen Favreho chybou, nebylo tak dlouhé, byli by kritici tišší.

Favreho práce se mně líbí - dokonce zlepšil i defenzivní činnost - a dle mě teď není třeba dělat změny.

Reagovat
Heresy

rozhodne je to dobry kouc .. ale myslim ze nejake nove nakopnuti by klukum z dortmundu pomohlo ..

Reagovat
Rich

Dortmund mi přijde srovnatelný s Chelsea, ne-li lepší, anglické týmy v Lize mistrů narazily a vypadly, zbývá jenom Chelsea a City, jediný, kdo má kvality z anglických týmů na finále je City.. Chelsea skončí po druhém zápase s Bayernem, budou rádi, že nedostanou napráskánou jako Tottenham. Ale fakt raději ať jde do Dortmundu nebo nevím, do Itálie nebo Francie. Ani ten Real si ho nezaslouží, to radši Barca.

Reagovat
Gazdo

Futbalovo momentalne ano ale ambiciami a platovo Chelsea nekonkuruje bohuzial. BVB by aj malo financie na to aby ho zaplatili aj mu dali palku a dokazali si udrzat hracov (ked mohol Gotze brat 10 mega) ale oni to z nejakeho dovodu nechcu a len dookola vychovavaju hracov pre ine kluby. Mna to strasne stve ze vobec nemaju ambicie odkedy odisiel Klopp utocit na LM a BL ale ak su druhi su spoko a ak dojdu nahodou do stvrtfinale LM k tomu tak mega uspesna sezona. Kde je tam potom ten sportovy duch ked sa snazis byt jednoducho najlepsi nech to stoji cokolvek. Kdezto oni uz idu do sezony kolkokrat zmereni s tym ze nic nevyhraju a to ma teda nebavi take zmyslanie...

Fu ale som sa opustil

Reagovat
Rich

Dortmund možná potřebuje trenéra, který je zvedne mentálně, Bayern zvítězil v Lize a Dortmund ty zápasy, jako kdyby nehrál, navíc prohra s posledním týmem, nechápal jsem... Prostě to chce někoho jako byl Klopp a ideálně Němce.

Reagovat
Rudnevs

Teraz už ale trochu zmenili kurz, už majú ambície. Doba, keď vo veľkom kupovali hráčov typu Dembele, Isak, Mor a spol. s tým, že dúfajú, že ich potom draho predajú, je preč. Teraz už nakupujú predsa len trochu inak - viď Brandt, Hummels, Haaland, Hazard a podobne. Watzke ten titul teraz už fakt chce, o tom svedčia i rôzne ambiciózne vyjadrenia. Akurát sa im to zatiaľ moc nedarí no...

Reagovat
Gazdo

No ze by si kupili Haalanda bez toho aby ho predali neskor sa mi nezda. U Brandta suhlasim to bol spravny krok. Hazard by bol napr v Bayerne asi len prvy nahradnik a mozno az druhy no neviem Havertz by dost pomohol ale podla mna je najvacsi problem obrana

Reagovat
BVBDortmund

Ambice tam jsou, ale nelze jít skrze ekonomickou sebevraždu. Radši postupně budovat se zdravým ekonomickým modelem, než šílené nákupy. Kádr určitě není špatný, problém vidím v nedostatku sebevědomí a v osobě trenéra. BVB potřebuje trenéra, který týmu dá vítěznou mentalitu a myslet jen a jen na vítězství i proti Bayernu.

Reagovat
Gazdo

No neviem ta obrana sa da poriesit aj lepsie a tych penazi podla mna BVB ma

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký by to byl pro něj bože posun? Vždyť Dortmund je na tom podobně jako Leverkusen, bez šance na titul, bez šance v LM, bez šance v domácím poháru..... Pokud je tam Bayern, tak víme, jak do dopadá..... Vždy tam dojde ke zkratu, ať už u Dortmundu nebo třeba v Lipsku....

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je Bundesliga autentická, zatímco Premier League je hodně marketingovej produkt. Takhle bude fotbal jen o penězích, a to je nuda.

Reagovat
Bayern +

Vsetci Nemci by mali skoncit v Bayerne, to je ich absolutny vrchol.

Reagovat
Kangaroo17

Že ty budeš další německý (nepovedený) troll?

Reagovat
Bayern +

Ok, myslel som, ze dokazete citat medzi riadkami ale asi nie, tak este raz:

Vsetci NAJLEPSI nemci by mali skoncit v Bayerne.

A teraz skus vymenovat nemeckych hracov za poslednych dajme tomu 10 rokov, ktori si spravili vyznamne kariery mimo Bayern a mimo BL...

A tureckym darmozracom v Arsenale za 350 k/w mi prosim neargumentuj.

Reagovat
stas87

Gündogan, Kroos, Khedira...ciastocne aj Rüdiger. A samozrejme MAtS.

Reagovat
Bayern +

Kroos v Bayerne bol a Rudiger v case prestupu bol kvalitativne tak na Wolves, do topky sa rozohral az v Chelsea aj to nie na dlho, ale ok.

MAtS by prestupom do Bayernu riesil presne tie iste problemy ake riesi v Nationalef, to znamena kryl by chrbat Neuerovi, tam je ten prestup logicky.

Takze fakt len ten Ilkay a Khedira boli taki, ze Bayern uplne obisli aj ked nemuseli.

Reagovat
stas87

Prehliadol som to mimo Bayern. Takze dvoch hracov za desat rokov, to je...dost vystizne. Chelsea pre neho predstavuje vlastne co? Viac peniazi, viac tazkych zapasov vs neistota toho, ci skonci v stvorke a ci bude hrat CL. Ak ostane v BL a v Bayerne, vyznamne na tom bude profitovat Nationalelf, s Bayernom moze tie top kluby porazat v CL. Takze bude zaujimave sledovat, ci odmietne opustit Nemecko. Ozaj, financne by si odchodom do Chelsea az tolko vyrazne nepolepsil, nie?

Reagovat
Bayern +

Podla mna nie, oproti Leverkusenu mozno, oproti Bayernu skor nie. Ked uz nieco, co by nas mohlo prebit, tak do City nahradit D. Silvu, ale to by si zabili Fodena, co urcite nespravia.

Chelsea by najviac davala zmysel u Neuera a Alabu, vyskusali by si novu vyzvu, novu ligu a hlavne by im Roman nasypal aj modre z neba, nakolko na ich postoch maju totalnych mantakov

Reagovat
Bayern +

Inak pozeral som si zostavu, ktora vyhrala Nemcom zlato v 2014, tak len traja hraci zakladu nemali s Bayernom nic spolocne: Khedira, Höwedes a özil, z toho pravidelnejsie zbieral klubove trofeje fakt len ten Khedira. Ozil dal jeden titul v PD a nejaky pohar v PL, Höwedes sa uplne zahrabal...

Reagovat
El Cid z City

Větší šance na základ, spousta těžkých zápasů a do Bayernu se jednou vrátit jako superstar?

Reagovat
Bayern +

Ktoreho hraca mas na mysli?

Reagovat
El Cid z City

Havertz

Reagovat
Bayern +

Bayern ale supestar nekupuje. Pokial by siel ku vam, rozohral sa do uplnej spicky, mal by cenu dajme tomu 160 mega, tak do Bayernu uz nepride, tomu ver.

Reagovat
El Cid z City

Neprodloužil by a k vám by šel zadarmo, jednoduché. A třeba do Realu je to lepší z Chelsea (Kroos je výjimka).

Reagovat
Neutron

Ten plat tam s cim presne suvisi?

Reagovat
Bayern +

Neviem kolko presne berie, ale viem, ze dost a suvisi to s tym, ze je to darmozrac a takych my nechceme.

Reagovat
SpecialOne

Velmi nezaujatý názor, ale na druhou stranu musí být fajn tohle bezstarostné fandění PSG nebo Bayernu.

Reagovat
Bayern +

Jaj, takze Havertz musi prestupit do Chelsea preto, ze bude hravat zaujimavejsie zapasy, alebo ako to mam pochopit?

Haloo, to nie je Alaba, co ma v kapse 30 trofeji a hlada novu vyzvu...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon fandim tymu kterej si na vse vydelal , neni zasekanej na 50 let dopredu u bank.. zaplatil luskem prstu stadion , pomaha ostatnim klubum pred bankrotem vs vaše vyjebaný pseudotýmy nakoupený od šejků nebo v 800mio minusu u bank.. to musi bejt fajm fandit rakovym garbage klubum.. ale tak to je vizitka toho kdo jim fsndi a bude pak za curaka no..

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nemohl něco dokázat v jiné lize? Jako nevím, jestli ho bude bavit neustále vyhrávat titul za titulem bez špetky odporu soupeřů. Taková liga totiž v Německu je, liga o tom, jestli Bayern nebude mít nějakou krizi. Což jak se zdá už pár let nemá. Jinak je to tam o ničem.... To v Anglii je to úplně o něčem jiném. Tam ta motivace je úplně jiná a asi se tam nestane, že by ho to po chvíli omrzelo... Já doufám, že přijde k nám do Chelsea. Máme trenéra, který prosazuje mládí, přišly dvě skvělé posily se kterými se zná, liga je mnohem atraktivnější....

Reagovat
mesyas

Bude tam mít vše, slávu, pozornost a i to pohodlí(stejné město, rodina, přátele např.), opravdu nevidím důvod aby šel do zahraničí. Pokud za něj Bayern letos nedá peníze tak si počká ten rok. Co by dělal v Chelsea? Na titul to nevypadá, horko těžko se dá LM. Jediný důvod je, že by chtěl zkusit něco nového, ale stejně by za 2-3 roky chtěl zpátky, asi něco jako Sané.

Reagovat
smazaný uživatel

Sané v City moc nehrál.... Což jsem moc nikdy nepochopil, protože když hrál, tak si to vodil. Já třeba osobně bych do Byernu šel, protože jsem přesně ten typ člověka, který se nikam nežene a má rád to pohodlí domova. Ale já nejsem fotbalista na takovéto úrovni. Jen si říkám, že tam by člověk měl mít tu chuť něco dokázat, chuť vyhrávat nad těmi nejlepšími a to v lize v Německu prostě chybí. Tam je to jen o jednom týmu. Připadá mi to jako nedostatečná motivace, když se ani pro ten titul nenadřu..... Říkám si to jen z pohledu fotbalisty..... Ale třeba je takový, jako já a v tom případě si počká na Bayern a bude tam spokojený.

Reagovat
Uwe háže buly

Svým způsobem máš pravdu, nadruhou stranu, Bayern prostě patří dlouhodobě do top3 nebo při nejhorším top6 týmů Evropy, je ve společnosti Realu, Barcelony, Juventusu, Atletů a teď dejme tomu Liverpoolu. Troufnu si říct, že v PL by letos v pohodě konkuroval Liverpoolu. A vlastně to mají za sebou slabší období, teď se dá říct, že po letech to opět skládají skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletu? Tam si chtel urcite napsat napr. CIty a nee Atleti

Reagovat
Talker

On chtěl vynechat PL co nejvíc.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Atleti jsou druhý v klubovém koeficientu, letos v LM zatim stihli vyřadit Liverpool, za posledních 10 let 3x vyhráli EL, 2x hráli finále LM, jednou SF.. City mají za posledních 10 let v LM jednu semifinálovou účast a dvakrát čtvrtfinálovou.

Nemají špatný tým, mají dobrého trenéra, ale prostě tyhle týmy jsou výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sup sup k nam Bayern na neho uz tento rok nema

Reagovat
TheMally11

do uměle vytvořeného klubu nebýt Romana, tak se plácáte kolem 7. místa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé... i na islandský jogurt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

to bychom jeste dobre dopadli, protoze nebyt Romana, tak zkrachujeme.

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Myslíš jako AC?

Reagovat
Bakary3

Jojo, a Schick je lopata.

Děkujeme a muzes zas jit.

Reagovat
Gazdo

Vy ho zas nemate kde dat. Ak ho kupite tak zabijete jednoho z trojice Mount/Ziyech/Havertz

Reagovat
smazaný uživatel

posledne zapasy skorej naznacuju ze aj ano RCM - Mount, LCM - Havertz a RW - Ziyech uplne v pohode

Reagovat
Greny

a co kdyz by chtel Lampard hrat 4-1-4-1

Kante - Ziyech, Mount, Havertz, Pulisic - Werner

nevim zda by to fungovalo ale proc ne

Reagovat
Gazdo

Bez Williana??? No way ale nie vazne teoreticky to fungovat moze kedze Kante, Mount aj Hakim maju dobry workrate otazne je ci by si vyhoveli... Ale odpali sa Kovacic (na ktoreho isla minimalne v prvej polovine sezony chvala) ktory bude musiet byt na lavici a to este zmensi uz tak maly priestor pre Gilmoura a RLC

Reagovat
Greny

Willan nema smlouvu na dalsi sezonu zatim, pokud se neco nezmenilo pres vikend...

zapasu je dost Kovacic by urcite sanci dostal, Mount letos nemel stalou vykonnost takze prostor by byl a myslim si ze i RLC by si zahral dost.. Gilmoura bych klidne rok nechal nekde se vyhrat na hostovani :)

Reagovat
smazaný uživatel

ono ber do uvahy aj to ze Lamps aj casto menil formáciu takze podľa mna by to islo aj s Kovacicom ale zalezi od toho aky by to bol super - 4-1-4-1 by bola fajn proti slabsim superom a na tazsich dajme tomu 4-2-3-1

Reagovat
icka

Willian at si sbali kufry a jde.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Uwe háže buly

Mounta uplně neznam, ale vypadá to na solidní průchdák.

Reagovat
Hokaido

Je to tak, takhle by to nešlo.

Reagovat
Greny

delas jak kdyby do ted nekdo branil cim vic golu dame tim vic bodu mame

Reagovat
smazaný uživatel

Mieto sa nájde.. jeho výhodou je to že zahrá aj v zálohe aj na krídle a prípadne aj na hrote.. neobávam sa toho aby sa pre neho miesto nenašlo.. navyše sezóna je dlhá.. ak prídu zranenia tak na tom môžme utrpieť.. a Mount je stále mladý a formu si celú sezónu nedržal.. nebol konzistentný

Reagovat
smazaný uživatel

Jste náký nenažraný..

Reagovat
Greny

no co dva prestupaky jsme nemohli nikoho koupit tak si to chceme vynahradit .. nahodou .. ted kdyz nikdo nevi jak to bude a my ty prachy mame tak je asi idealni proste ten kadr zkvalitnit.. moc tymu ted velky prachy za hrace asi davat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že ne. Jen nakupujte, ale je dobré myslet i na zadní vrátka. Vpředu máte docela přetlak a v defenzivě mezery jako hrom. Místo Havertze za 100 mega kupte radši Koulibalyho a máte vystaráno.

Reagovat
Greny

noo jako samozrejme ze vzadu je problemu vic - brankar, CB, a LB .. ale dokazu si predstavit ze jeden stoper odejde (a mohl by prijit treba Aké kdyby spadli by nemusel byt drahej) jenze za rok uz zas ty ceny muzou byt vetsi a ten souboj o ofenzivni hrace mnohem tezsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevim, ale už takhle máte slušně nadupanej tým Ziyech, Werner, Mount.. Levnější varianta do středu je Van de Beek za 40 mega z Ajaxu než dávat kilo za Havertze. LB - Alaba, CB - Koulibaly a hrajete o titul.

Reagovat
Talker

Koulibaliho vůbec, 100 mega za hráče, kterému táhne na třicítku je ještě větší blbost než kupovat Havertze, kterého sice nepotřebujeme, ale je to investice na X let dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako 4 roky by odehrál a je to jeden z nejlepších stoperů světa, ale chápu, že 100 mega je příliš. Každopádně příchod Havertze by znamenal méně prostoru Mountovi ne? V konkurenci Pulisic, Werner, Ziyech..

Reagovat
Talker

Pokud bychom měli balík na stopera, tak to radši Soyuncu, který hraje v Leicesteru výborně, je zvyklý na PL a je o 5 let mladší. Dávat 100 za Koulibalyho je nesmysl, to by musel být za polovinu, abychom to vůbec zvažovali.

Reagovat
Greny

uplne idealni by mohl byt Upamecano

Reagovat
Miguel19

Tvl 100 mega za nej snad nedáme. To radši 100 mega za stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

No popravdě, teď se bude muset klub hodně obracet co se týče práce. Je tu stoper, brankář, levý bek a k tomu tento neskutečný talent... Následně je tu spousta hráčů na prodej. Ať by se zázrakem povedlo pod cenou prodat Kepu, s tím, že by následoval Emerson popřípadě i Alonso, jeden ze stoperů (za mě Christensen), Barkley, Jorginho, Bats, Moses a další na hostování..... K tomu odchází Pedro a těžko říct, co bude s Willianem. Jako z toho peníze také budou, ale musí se fakt pracovat na 110% a neprodávat po cenami až na Kepu....

Reagovat
Rich

Ne asi ofenzívu vyladíte, ale stejně dostanete od Bayernu příští rok zase náklep, jelikož budete mít děravou obranu.

Reagovat
Rich

Do Bayernu nepůjde Rummenige to vyloučil, leda že by kecal a na přestupu pracuje Bayern s tím, že by zůstal rok v Bayeru, dal jim těch 100 a bonus nějaký. Jenomže je to Bayer a ten ho nepustí do Bayernu, špatné vztahy a konkurence. Raději Real než Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle to tenkrát bylo s Artuto VIdalem. Raději za 90 do zahraničí, než za 100 do Bayernu...

Reagovat
Rich

Ano, přesně takhle. Havertz by byla suprová posila do Bayernu, ale prostě na jeho postu hraje Muller, který ještě dvě sezony odkroutí a bude mít dost asistencí, které umí připravit svým spoluhráčům. Havertz pokud by přišel, musel by se smířit s tím, že by se střídal s někým. V základu totiž bude hrát Muller a Lewa, křídla se pak budou střídat. A ta cena? To je šílenost, pokud by odešli skutečně hráči, bylo by na něj, ale prostě 100 mega je moc za něj, za 80 ano, ale 100 je moc.

Reagovat
stas87

Tie vztahy sa mali urovnat, sak od toho Vidala je to kolko? Desat rokov? Jediny problem pre Hasana je ten, ze cim dalej to bude Völler natahovat, tym ta sanca na jeho zisk bude klesat. A Völler sa isto ponahlat nebude, pretoze dalsieho hraca s cenovkou 100 mega nema. Vedel by som si predstavit aj obchod, kde Bayern zaplati 75-80 mega a prihodi jedneho ci dvoch hracov. Taky Mai by mohol konecne dostat poriadnu sancu v BL, horsi ako Dragovic by nebol.

Reagovat
db18

btw. pokud se dnes udržíte, tak nakonec kupujete jen Topraka s Bittencourtem (4+7 mil. €), Vogt je asi bez opce?

A Selke sice má povinnou výkupku v případě udržení v lize, ale to platí až pro sezonu 20/21 (15 mil. €), tak to letos ještě nebude tak hrozné.

Reagovat
stas87

Nn, Vogt je myslim bez opcie co je ohromna skoda. On tu opciu mal mat a nie Bittencourt...ale co uz. Toprak je fajn, svoje si odohral a z tych stoperov je po Moisanderovi najlepsie..ale k comu to je, ked je nonstop zraneny. On odohral len 12 zapasov, to je smiesne.

Vogt ma zmluvu v TSG do roku 2022, oni budu hladat trenera a je mozne, ze to bude Kohfeldt ak to dnes poseru. Inak v pripade zostupu na tuty konci Pavlenka, Veljkovic, Augustinsson, Klaassen, Rashica, Osako, Eggestein. Za nich pridu peniaze, dalej tu mas hracov ako Claudio, Bartels, Langkamp a Sahin. Tym konci zmluva dnes, z toho je jasne ze Sahin konci uplne, u zvysku bude zalezat v akej lige bude klub v dalsej sezone. A vobec nie je iste, ze Kohfeldt ostane aj ked sa BL udrzi...cize dnesnych 90. minut, pripadne 120.minut ovplyvni buducnost klubu na take 2-3 roky. To je pekna vyhliadka, to ti poviem...a najväcsi paradox...bal som sa pondelkovych slagrov a rozhodujuci zapas sa hra presne v pondelok o 20:30.

Reagovat
Nickname 9

To bylo za Hoenesse, teď už mají lepší vztahy

Reagovat
BVBDortmund

Když se dva perou (Chelsea s Bayernem), třetí se směje (BVB).

Reagovat
Rich

Spící agent, který čorne Havertze. Ale já bych si ho v BVB dokázal představit, proč nakonec ne, hlavně udržte Haalanda a Sancha i na další sezony.

Reagovat
Talker

Já nechápu ty německé kluby, že jsou ochotné nechávat ty smlouvy dojet a neřeší to rok-dva předem, kdy můžou z toho hráče dostat slušný balík. Místo toho upevní dominanci Bayernu.

Ta cena, o které se spekuluje, je naprosto šílená vzhledem k délce smlouvy. Pokud by šel za podobnou cenovku, jako Pulišič, tak dejme tomu, jenže tohle už je fakt moc. K tomu ta ofenziva už je obsazená hodně nadstandartně (LW - Pulišič/Werner, AM - Mount/RLC, RW - Ziyech/CHO, hrot Abraham/Werner/Giroud).

Když to porovnám s defenzivou, kde je vyřešené prakticky jen RB vyřešené, tak to je nesmyslný nákup. Kepa podává nejhorší výkony golmana v Chelsea v tomto tisíciletí, Emerson je šašek, ne fotbalista, Alonso se hodí na wingbacka, ale ve čtyřčlenné obraně je průměrný a ze stoperů letos funguje dobře jen Zouma. K tomu tam je mladý Tomori, který do toho může dorůst, ale chtělo by to upgrade.

Takže pokud to má být 100 mega, tak se na Havertze radši vysrat a jít po LB, CB a golmanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok jste se chvástali, jak dáváte šanci mladíkům, nová Chelsea. Ban skončil a opět návrat k nakupování pokemonů

Reagovat
Whitemedia

Mount, Abraham, James a Tomori si v pohodě zahrají i s pokémony

Reagovat
Greny

treba proti Arsenalu .. to je takovej tym proti kteremu se da sestava protocit

Reagovat
smazaný uživatel

Ftipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Talker

Jo no, koupení golmana místo Kepy, krajního obránce místo Alonsa/Emersona/obou (a posunutí Maatsena na pozici náhradníka) a stopera místo Rudigera/Christensena/Zoumy je vysrání se na to, co tu proběhlo.

Reagovat
icemike

Bavíme se o obraně, a tam Arsenal není schopný ani vychovat, ani nakoupit

Reagovat
db18

Má smlouvu do roku 2022. S jakou délkou smlouvy by sis představoval, že to bude adekvátní částka?

Reagovat
Talker

Já myslel právě, že má smlouvu už jen na rok.

Reagovat
db18

Nene. Má smlouvu stejně jak Sancho. Pulisice jste pak kupovali 1,5 roku před koncem smlouvy (ale nechali ho tam dohrát sezonu, takže jakoby 1 rok), proto mne to překvapilo.

Reagovat
Talker

Jak se právě píše, že příští rok půjde natuty do Bayernu, tak jsem právě myslel, že mu končí smlouva.

Btw tvůj pohled na Havertze? Já koukal na 2 zápasy + nějaké sestřihy ze zápasů a přišel mi výborný, ale ne úplně jako generační talent. Možná špatný výběr a zároveň to, že strašlivě nechci dalšího hráče do ofenzivy.

Reagovat
BVBDortmund

Pokud odejde Sancho, tak si myslím, že půjde k nám. A i kdyby neodešel, tak by vedení se mohlo plácnout přes kapsu a pokusit se ho přivést jako náhradu do budoucna za Reuse. Navíc u nás hraje jeho velký kamarád Brandt.

Reagovat
Müllered

Nejlepší by bylo koupit ho společně, první roky by hrál v BVB a pak šel do Bayernu.

Reagovat
Rudnevs

Novým trénerom Hamburgu oficiálne Daniel Thioune.

Reagovat
stas87

Nazory? Osnabrück som nevidel ani jeden zapas, pri pohlade na tabulku a skore s nimi zrejme hral vyrovnany futbal na oboch koncoch ihriska. Pri pohlade na jeho zostavy, tak vychadza najcastejsie zo 4-2-3-1, vie ale hrat aj 4-3-2-1. Hecking preferoval troch IV vzadu, tak budem zvedavy ci to necha tak alebo prejdu na styroch vzadu. Mas z tejto volby radost a prevlada optimisumus nad jeho menovanim v HSV?

Reagovat
Rudnevs

Keď preberal Osnabrück, boli tuším na spadnutie z tretej ligy. Nakoniec ich dokázal zachrániť, postúpiť do druhej ligy a celkom pohodlne zachrániť v druhej lige. Osnabrück som tiež moc nevidel, ale Thioune vyzerá ako kvalitný tréner, celkom sympatický chlapík a hoc za neho do Osnabrücku poputuje nejaka malá čiastka, nebude veľmi finančne náročný. Z mojej strany je to rozhodne skôr optimizmus než pesimizmus ohľadom tejto voľby.

Reagovat
db18

Pod tweetem HSV jsou fanoušci HSV spokojení a ostatní ho litují s tím, že by pro HSV byl trefou do černého, pokud mu dají dost času, což si většina nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě docela překvapení,myslel jsem,že vsadí na větší jméno.Ale třeba si ho vytvoří postupem do Bundesligy Na druhou stranu ho určitě podrobně sledovali a vědí,co od něj čekat. S přehledem udržel Osnabrück ve II.lize a v HSV to pro něj bude obrovská výzva.

Reagovat
Müllered

Byl by hloupý, kdyby šel do Chelsea. V Bayernu se buduje repre jádro, on sám ještě není pevnou součástí repre, aby jednou nedopadl jako Leroy. Je tu v podstatě hotový tým, který reálně může zaútočit na LM. Chelsea má ještě hodně práce před sebou, tak 5 let si třeba nemusí zahrát o trofej, pokud se jim nepodaří nějaký luck jako 2012.

Stejně si nemyslím, že za něj těch 100+ mega dají. Je to nesmyslná částka.

Reagovat
Talker

Vzhledem k tomu, jak se investuje, tak by ten tým mohl bojovat o trofeje dřív, než se čeká. Za rok to nebude, ale podle mého během 2-3 let se dá vyhrát PL, pokud se nevykašleme na zadní řady. A LM je už o lucku, tam se nedá říct, jestli Bayern v následující dekádě vyhraje.

Reagovat
Müllered

To není úplně pravda, až na pár výjimek se dostávají do finále týmy, které tam kvalitou mají být. Možná letos to bude víc o lucku. A i letos má Bayern víc šancí na výhru.

Reagovat
Talker

Tak spíš jde o to, že těch týmů, které mají ambice a kvalitu na to jít do finále je třeba 6-8 - Barca, Real, Juve, Liverpool, MC, Bayern, PSG a k tomu každý rok je tu nějaký černý kůň, který vyřadí nějakého favorita nebo se dostane i do semifinále či finále na úkor jednoho z nich - jako Tottenham, Atletico, Ajax a další.

Bayern má rozhodně větší šanci vyhrát LM v nejbližších letech a v té stavbě kádru má náskok. Na druhou stranu, CFC dost investuje a pokud by přišel i Havertz, tak je vyřešená ofenziva na X let dopředu a za rok-dva můžeme taky patřit k té druhé vlně favoritů. K tomu je ten kádr také mladý (a spekuluje se prakticky pouze o hráčích, kteří jsou pod 25 let), takže tam je také šance na dlouhodobé úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

LM o lucku

Reagovat
Talker

Tak ne o lucku, ale máš 6-8 týmů, které ji chtějí vyhrát a může jeden. Forma, zranění, nepříjemný soupeř, cokoliv to může zkazit.

Reagovat
icemike

Za leroye může zranění a pepek. Plus v Bayernu je konkurence příliš veliká, v Chelsea by mohl hrát každý týden. Ale pořád jsou tu Španělé a psg, kteří budou chtít nakupovat

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Tak uz pod, nemas co spekulovat, Bayern musi byt jasna volba!

Reagovat
Müllered

Kalle má ale jiný názor.

Reagovat
Rich

Reagovat
Heresy

Reagovat
bayern987

Reagovat
raduinho

Reagovat
stas87

https://twitter.com/werderbremen/status/1280192310978973697/photo/1

vs

https://twitter.com/FCH1846/status/1280194562598854657/photo/1

Nech uz to dopadne zostupom ale udrzanim, na Werder sa nevykaslem. Tento zapas ovplyvni buducnost na 2-3 roky, snad teda pozitivne.

Reagovat
John Obi Mikel

Hráč je to super, ale mám takový pocit, že vyladit potřebujeme hlavně směrem dozadu. Záloha je myslím našlapaná i bez něj

Reagovat
andrew96

Výstavní věšák.

Reagovat
Greny

K narazí asi diskuze zde ? Pěkně to borec trefil

Reagovat
Kily

ten pocit, když obránce soupeře zakončí lépe, než jakýkoli z tvých ofenzivních hráčů a stejně tě hřeje pocit ze vstřeleného gólu Heidenheim má velké problémy s hrou do plných (respektive tedy když prohrává), tohle snad Werder uhraje

Reagovat
Kily

jinak jsem už vypil litr vína, takže porozumět překlepu nebyl problém

Reagovat
Greny

Ja nějaké to pivko, takže preklik nebyl vůbec žádnej problem

Reagovat
db18
Reagovat
Kily

dal jsem to tam až po začátku

Reagovat
Greny

Reagovat
REPLIKATOR

Werder

Reagovat
Werkrider

Heidenheim by som v lige videl rád, ale nie na úkor Werderu. Dopadlo to dobre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele