Hlavní obsah

Policista v USA si půjčil od náhodného cyklisty kolo, pomohl tak dopadnout podezřelého z vraždy

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Díky pohotové reakci jednoho z detektivů se atlantské policii podařilo dopadnout podezřelého z vraždy. Důstojník si totiž během pronásledování půjčil kolo od projíždějícího cyklisty, díky čemuž neztratil pachatele z dohledu, což vedlo k jeho následnému dopadení, informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista si půjčil kolo od náhodného cyklistyVideo: ATLANTA POLICE DEPARTMENT, AP

 
Článek

V Atlantě byl koncem června zastřelen 37letý Andrew Scott Callahan. Podezřelého identifikovala policie jako 21letého Nicholase Fonsecu. Toho muži zákona spatřili o dva dny později v okolí místa činu, které prohledávali.

Podezřelý jim však začal ujíždět na kole. Policisté se za ním rozběhli, i když neměli šanci ho dostihnout. Jeden z nich si přitom však všiml projíždějícího cyklisty a okamžitě ho tedy požádal, aby mu svoje kolo zapůjčil. Cyklista si jen z něj sundal tašku a detektiv vyrazil za Fonsecou.

Díky tomu ho neztratil z dohledu a mohl tak informovat ostatní hlídky o pohybu podezřelého. Policie Fonsecu za nedlouho bez komplikací dopadla nedaleko místního tržiště. Muž skončil ve vazbě, kde čelí obvinění z vraždy.

Reklama

Výběr článků

Načítám