Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Další oběť žraloka: Otce dvou dětí zmasakroval při potápění

Autor: DH - 
6. července 2020
16:09

U pobřeží Austrálie přišel o život po útoku žraloka šestatřicetiletý muž. Rodina po něm nyní truchlí na sociálních sítích. Na světě po sobě nechal manželku i děti.

K brutálnímu napadení od vrcholového mořského predátora došlo v sobotu poblíž oblíbeného turistického místa Fraser Island. Šestatřicetiletý Matthew Tratt se v této oblasti potápěl. Pod vodou na něj ale číhala smrt.

Na pomoc potápěči se okamžitě vydali záchranáři i vrtulník. Muži rychle pomohli z vody, ale Matt utrpěl vážná zranění nohy a ztratil mnoho krve. Na místě ho proto museli prohlásit za mrtvého, poté co vykrvácel.

Po muži na světě zůstala manželka Stacey a také dvě jeho děti. Všichni v jeden moment přišli o milovaného tatínka a manžela. „Srdce nás tolik bolí. Nemůžu stále pochopit, co se stalo a kam ses vydal,“ napsali přátelé Matta na facebook.

Smrt oblíbeného opraváře klimatizací ale nezasáhla jen jeho rodinu. Zničená z ní zůstala celá komunita. „Naše nejhlubší soustrast patří rodině a přátelům toho mladého muže,“ napsal na facebook starosta města Fraser Coast. V dubnu v této oblasti přitom přišel o život jiný potápěč. Ve vodách okolo Fraser Islandu na něho číhal velký bílý žralok.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi