Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Razantní vlasové proměny celebrit! Kdo si oblíbil letošní „blonďatý“ trend, který ovládá léto?

7. července 2020 | 06:00

Vlasová změna. Pro obyčejné smrtelníky razantní rozhodování pojící se s tezí „změna je život“, pro celebrity zábava, výstřednost a upoutání pozornosti. Některé z nich jsou naprostými chameleony, jiné se s novým účesem ztotožní na delší dobu, než je u slavných krásek zvykem. Letní sezonu 2020 ovládá blonďatá barva se žlutým podtónem.

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski se před několika dny na sociální síti Instagram pochlubila s razantní vlasovou změnou. Zdá se, dle jejích denních příspěvků s popisky jako „první den jako blondýna“ či „smajlíky“ zobrazujícími blonďatou hřívu, že si tuto blond barvu se žlutým podtónem opravdu užívá. Oproti její tmavé čokoládové barvě, na kterou je u krásné modelky každý zvyklý, je světlá zvláštní vibrací, jež ji omladila a dodala do tváře jas. Pro jiné šokujícím překvapením, na které se bude ještě dlouho zvykat.

Krátce před Emily si totožnou změnou prošla i coby její kolegyně Kaia Gerber. Kaia proto neskrývala nadšení a napsala tak láskyplný komentář pod příspěvkem Emily. U dcery Cindy Crawford je blond ostrým odklonem od její tmavé barvy, která jí podtrhovala rysy. Už ale v době karantény vlasy zesvětlovala, až došlo k úplnému odbarvení. V prvních dnech k novému účesu zvolila casual styl v podobě džín, bílého tílka a námořnického svetru, který tento nový vzhled zdůraznil.

Nerozhodná a věčně koketující s vizáží brunetky či blondýnky je bezpochyby herečka, neteř Julie Roberts, Emma Roberts. Pohledná kráska mění barvu vlasů jako na běžícím pásu. V porovnání s minulými lety má však Emma o dost méně hustější vlasy. Že by daň za časté barvení?

Blond hlavou nepřekvapily jen mladé krásky, ale i herečka a dabérka Olivia Colman, která se dostala do největšího podvědomí diváků hlavní rolí britské královny Anny ve filmu Favoritka. Když s krátkým sestřihem a novým platinovým vzhledem s šedým podtónem přišla na udílení cen Oscarů 92. ročníku, který se konal v únoru letošního roku, všichni byli její krásou odzbrojeni. Světlá barva jí dodala svěží tón do pleti a zcela omládla!

Razantní změny se netýkají pouze barvy, ale i střihu. Svou dlouhou hřívu shodila před pár měsíci česká herečka, modelka, moderátorka a zpěvačka Barbora Mottlová. S novou vizáží připomíná zlatou éru Marilyn Monroe. Bára se netají tím, že si svých nadýchaných krátkých vlasů opravdu užívá, a když je má navlněné s maximálním objemem, cítí se superžensky!

Jako superhrdinka vypadá nejen na filmovém plátně, ale i v osobním životě herečka Zoë Kravitz. Krátký sestřih „pixie cut“ si totiž může dovolit jen málokdo. Mladé herečce ale velmi sluší, stejně tak, jako dlouhé zaplétané copánky.

Které další celebrity prošly razantní proměnou? Na to se podívejte do naší fotogalerie!

Autor: Žaneta Podlahová