Šíp.deník.cz

Sídlo hvězd: Tady strávili léto Harry a Meghan, Elton John nebo Simon Cowell

30 fotografií 30
Letní sídlo celebrit. Tady strávili léto Harry a Meghan, Elton John nebo Simon Cowell
Letní sídlo celebrit. Tady strávili léto Harry a Meghan, Elton John nebo Simon Cowell
Zdroj: profimedia
Letní sídlo celebrit. Tady strávili léto Harry a Meghan, Elton John nebo Simon Cowell Letní sídlo celebrit. Tady strávili léto Harry a Meghan, Elton John nebo Simon Cowell Letní sídlo celebrit. Tady strávili léto Harry a Meghan, Elton John nebo Simon Cowell Letní sídlo celebrit. Tady strávili léto Harry a Meghan, Elton John nebo Simon Cowell
Sdílej článek:

Věděli jste, že existuje speciální dům, do kterého jezdí ty největší světové hvězdy trávit svou letní dovolenou? V letním sídle na Barbadosu prožili krásné časy vévodové ze Sussexu, zpěvák Elton John nebo porotce amerického talentu Simon Cowell.

Palác na Barbadosu nabízí hvězdám to nejlepší na prožití perfektní dovolené. Disponuje obrovským bazénem, vířivkou, velkou posilovnou, domácím kinem, dvěma kuchyněmi, čtyřmi velkými pokoji, třemi koupelnami, rozlehlým obývacím pokojem, zahradou a kusem soukromé pláže.

Na dovolenou se tam před zásnubami vydali princ Harry a Meghan Markle. Tehdy Meghan ještě nebyla tak rozmazlená a dům k pronajmutí jí nedělal problém, letos by jí taková dovolená neuspokojila.

Elton John se do domu podíval hned několikrát a to se svým manželem Davidem Furnishem. Simon Cowell Barbados navštívil jednou, vzal s sebou manželku Lauren a syna Erica. 

Co na sídlo říkáte vy, strávili byste tam léto?

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů