Tvoříme Děčín: Lidé podali čtyřicet návrhů, město má připraveno pět milionů
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Až do konce května mohli lidé v Děčíně podávat návrhy, jak vylepšit město Děčín. Třetí ročník akce Tvoříme Děčín nyní vstupuje do další fáze, kdy úředníci magistrátu všechny došlé návrhy kontrolují a prověřují, zda je možné je vůbec realizovat.

Celkem letos dorazilo na děčínský magistrát 40 různých návrhů, prohlédnout si je můžete na webových stránkách www.participativni-rozpocet.cz/tvorimedecin, stejně jako si tam můžete prohlédnout návrhy předchozích dvou ročníků. Dozvíte se také, v jaké fázi konkrétní projekty jsou.

„Děkujeme všem, kteří se do projektu zapojili,“ říká Jaroslav Hrouda, pověřený funkcí primátora. „Přestože město kvůli koronaviru počítá s propadem příjmů, akci Tvoříme Děčín, kdy lidé sami navrhují vylepšování našeho města, jsme nestopli,“ dodává.

Pět milionů korun. Tolik peněz je tedy i letos připraveno na návrhy lidí v rámci takzvaného participativního rozpočtu. Návrhy, které bude možné realizovat, postoupí do hlasování. Lidé pak rozhodnou o vítězných návrzích. Hlasovat se bude v říjnu letošního roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru