HLASOVÁNÍ: Interaktivní umění, mobilní kavárna, světla v parku. Lidé mají nápady, město je zaplatí
Interaktivní umění v centru Mostu. Foto: Hejbni Mostem
Most

Most - První ročník participativního rozpočtu města Mostu se blíží do finální fáze. Do 31. července 2020 můžete hlasovat pro projekty, do kterých město investuje dva miliony korun.

Vybírat můžete z celkem 23 projektů prostřednictvím aplikace Mobilní rozhlas, kde probíhá během července hlasování.

Každý hlasující má k dispozici tři hlasy, dva kladné a jeden záporný. Podle celkového počtu hlasů se nakonec sestaví pořadí a vyberou se projekty k realizaci. Hlasování prostřednictvím aplikace Mobilní rozhlas města Mostu zde.

Co třeba mezi nápady, které lidé předložili, najdeme?

Třeba interaktivní umění v centru města, u kostela či Hněvína. Hněvín se objevuje i v jiném nápadu: Někteří Mostečané by nechali udělat dalekohledy, které by byly na vyhlídce z hradu. Jinému by se zase líbila mobilní kavárna, stezka pro bosé nohy či veřejné osvětlení v novém parčíku pod aquadromem. Mohly by tam být i lavičky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru