Moje šťastná hvězda

Kolegové s ní nechtějí nic mít?

Ona sama bydlí s přítelem Matějem Matuškou (40) a synem Jáchymem (6) v Krkonoších, několikrát do týdne ale musí dojíždět do Prahy za prací.

Herečka ze seriálu Slunečná Jana Stryková (41) se skutečně nezastaví. S takovým rizikem ale do stěhování šla, takže se snaží si nestěžovat. Udělala to kvůli synovi, protože chtěla, aby alespoň kousek svého dětství prožil v přírodě a mimo ruch velkoměsta.

Teď je na tom ale dost bita ona sama. Jako herečka ve Slunečné si přijde na slušnou sumu peněz, ale atmosféra na place pro ni nemá být zrovna příznivá. Co se děje, když se kamery vypnou?

Nemá čas na zábavu

Herci ze seriálu jsou totiž skvělá parta. Čas od času se po natáčení zajdou pobavit do baru nebo jen na dobrou večeři. Jana se ale většinou neúčastní, což herce ze začátku hodně mrzelo.

Jelikož ale Strykovou čeká dlouhých 150 kilometrů na cestě, je pochopitelné, že si nezajde na vínko a ani nemá náladu vysedávat někde u jídla. Většinou se vymluví na únavu nebo na syna a pak jednoduše odejde.

Její kolegové už si na to tak měli zvyknout a stále častěji se stává, že ji zapomenou jen tak ze slušnosti pozvat. I když by se to někomu mohlo zdát jako malichernost, herci moc dobře vědí, že dobrý kolektiv je při natáčení důležitý.

Bude se stěhovat?

Pak se člověk hned lépe uvolní a podá lepší výkon. Bohužel se teď ale Jana vedle svých kolegů cítí spíš jako páté kolo u vozu. Neúčastní se s nimi totiž žádných akcí, které se konají po práci, což ji staví do značné nevýhody.

Mladší kolegové, jako jsou například Marek Lambora (25) nebo Bára Jánová (30), se totiž celé dny baví o svých zážitcích, ale Stryková je mimo. Herečka už toho má dost a chce se údajně stěhovat zpátky do Prahy.

Nejsou v tom ale možná jen kolegové, ale spíš nějaký tajný milenec, se kterým se chce vídat častěji. Matuška by si na ni měl dávat větší pozor.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden