Nekupuj Thiaga, radí Enrique Kloppovi. Liverpool má v Bayernu ulovit jiné jméno

Nekupuj Thiaga, radí Enrique Kloppovi. Liverpool má v Bayernu ulovit jiné jméno

Záložník Bayernu Mnichov Thiago je podle všeho na odchodu. Jeho zaječí úmysly potvrdil i boss klubu Karl Heinz Rummenigge, jenž mu, ač nerad, dal k přestupu zelenou. Největším favoritem na zisk talentovaného španělského záložníka je nový anglický mistr z Liverpoolu.

A právě v záloze Liverpoolu by to Thiagovi mohlo jít. Mohl by být jedním z nejlepších záložníků Premier League a v už tak silném Liverpoolu by se opět mohl najít, přestože v Bayernu předváděl od roku 2013, kdy přišel do Německa z Barcelony, stabilně nadprůměrné výkony a s bavorským klubem získal nespočet trofejí.

A i Klopp potvrdil, že má o Thiaga zájem. Jenže bývalý obránce Liverpoolu José Enrique si myslí, že se Thiago do hry Bayernu nehodí a místo toho radí Kloppovi, aby přivedl Philippeho Coutinha. Ten letos taktéž působil v Bayernu, kde hostoval z Barcelony, moc úspěšný ovšem ve Španělsku ani v Německu nebyl.

V Liverpoolu ovšem na vlastní oči viděli jeho kvality, působil zde totiž mezi lety 2013 a 2018 a na jeho výkony si pamatuje i Jürgen Klopp. Enrique věří, že Coutinhův návrat do Liverpoolu by byl pro Reds prospěšnější než angažování Thiaga a vzhledem k jeho situaci v Barceloně by mohl být i snadno proveditelný…