Opilí bezdomovci se váleli na zemi. Jednoho z nich museli převézt na záchytku
Foto: MP Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem - Dne 30.06.2020 ve 19.05 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Malátova, kde se dle oznamovatele měli nacházet dva podnapilí muži, kteří se měli pohybovat po komunikaci a svým chováním narušovvat veřejný pořádek.

Po příjezdu na místo hlídka zjistila dva podnapilé bezdomovce středního věku, kteří se v podnapilém stavu váleli po zemi. Strážníci se pokoušeli s dotyčnými navázat komunikaci, ale to se jim vzhledem jejich podnapilosti dařilo jen velmi obtížně.

0707opilcikz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Jelikož jeden z bezdomovců nebyl schopen chůze, byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která rozhodla o tom, že dotyčný není ohrožen na životě a může být převezen do protialkoholní a protitoxikomanické stanice v Teplicích. Druhý z opilců byl po chvíli střízlivění schopen se o sebe sám postarat, proto byl po řádné domluvě strážníky z místa vykázán.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru