Bezrámová řešení prémiových hliníkových profilů v showroomech OKNA EU

Bezrámová řešení prémiových hliníkových profilů v showroomech OKNA EU

Bezrámové konstrukce jsou v dnešní době velmi žádané – jsou elegantní, moderní a propouštějí do interiéru maximum světla.  Společnost Okna EU usnadňuje rozhodnutí o výběru a ve svých showroomech prezentuje možnosti zasklení s bezrámovým efektem nebo zcela bezrámová řešení v profilech Schüco a Heroal.

Na ploše více než 1000 m2  si zákazníci i architekti mohou prohlédnout celoprosklené rohy, bezrámová zasklení, bezprahová řešení otvíravých dveří a posuvných portálů, velkoformátové HS portály se skrytými křídly a další detaily bezrámového řešení s možností elektrických posuvů a to v hliníkových profilech Schüco i Heroal s bezrámovými efekty nebo ve zcela bezrámovém řešení s ukázkou všech konstrukčních řešení celoprosklených rohů.

Společnost OKNA EU si na základě dlouholetých zkušeností s instalacemi prémiových celoprosklených realizací vytvořila vlastní portfolio technických řešení a je tak schopna nabídnout nejlepší řešení i pro Vaše potřeby. Při návštěvě showroomu jsou tato řešení prezentována na konkrétních modelech a při realizacích jsou využívány dva vlastní stroje pro strojní zasklívání a spolu se zkušenostmi při speciálním zasklívání velkoformátových a bezrámových řešení není tedy žádný problém realizovat jakkoliv náročné montáže.

V rámci showroomu jsou také vystavena správná technická řešení předsazených montáží a odborníci na modelech vysvětlí, na jaké detaily je potřeba při realizaci klást zvýšenou pozornost.

Showroom Praha-Pankrác se nachází na magistrále ve směru do centra před sjezdem na Pankrác a Podolí, druhý showroom – v Říčanech‑Modleticích – je dobře dostupný z Pražského okruhu u sjezdu z D1.

„Naším cílem je co nejvíce usnadnit nákupní rozhodnutí a poskytnout maximum možných informací tak, aby zákazník nemusel pochybovat, zda si vybral správná okna.“

www.okna.eu

(Visited 461 times, 1 visits today)