Moje šťastná hvězda

Léčivé konopí

Není konopí jako konopí, ale pokud je řeč o tom léčivém, můžete si být jisti, že vám skutečně pomůže, například při roztroušené skleróze nebo při křečích.

Už za dob starých Egypťanů a Římanů se o konopí mluvilo jako o zázračném léku, který funguje téměř na všechno. A platí to dodnes. Na co všechno se používá konopí dnes? Poznejte jeho sílu a nebojte se ho používat. Výrobky seženete v každé lékárně i v obchodech s bio kosmetikou a dalšími produkty.

Na co se používá?

Konopný sirup nebo sušené lístky na čaj se mohou konzumovat pravidelně každý den nebo když pociťujete větší i menší bolest. Uleví se vám bez toho, aniž byste do sebe dostávala nějakou chemii.

Nejlépe účinkuje konopný olej CBD. Tato látka má totiž protizánětlivé, antioxidační a analgetické účinky, proto skvěle působí proti křečím, snižuje krevní tlak, a dokonce chrání i nervovou soustavu. Pomáhá i pacientům s rakovinou, roztroušenou sklerózou a Alzheimerovou nebo Parkinsonovou chorobou.

Krásná díky oleji

Konopný olej je zas skvělým pomocníkem pro vaši krásu. Udržuje pleť vláčnou a hladkou, navíc brání předčasné tvorbě vrásek a chrání pokožku před silným slunečním zářením.

I vlasy po něm budete mít pevné a lesklé. Zbaví vás i nepříjemných lupů. A co třeba taková masáž konopným olejem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden