Mafia: Definitive Edition byla odložena. Může za to koronavirus

Foto: Mafia: Definitive Edition / Take-Two

Mnozí fanoušci legendární Mafie začali už trhat kalendář. Remake hry v podobě Mafia: Definitive Edition měl totiž vyjít už 28. srpna a symbolicky tak uzavřít tradiční letní herní sucho, které se letos ale tak nějak táhne už od začátku roku. Koronavirová pandemie však vývojářům udělala čáru přes rozpočet. Předělávka Mafie tak vyjde o měsíc později, konkrétně 25. září.

Mafia: Definitive Edition vyjde 25. září. Přestože jsme původně plánovali vydat hru o měsíc dříve, stále trvající globální pandemie nemoci Covid-19 nám znemožnila vše včas připravit k tomuto termínu vydání,” uvádí ve svém prohlášení vývojářské studio Hangar 13. “Od samého začátku jde pro nás o projekt, který děláme z vášně. Mnoho z vývojářů se podílelo na původní Mafii a všichni jsme se zavázali k tomu, že vytvoříme aktualizovaný zážitek, který bude hoden této nestárnoucí klasiky. Vážíme si vaší trpělivosti a pochopení pro to, že se snažíme z Mafia: Definitive Edition dostat to nejlepší pro naše fanoušky po celém světě.

Jako malá útěcha mohou posloužit nové záběry z hraní, které by se měly objevit 22. července a které blíže ukáží, jak se modernizovaná Mafia bude hrát a jak bude vypadat. Už dříve jsme se dozvěděli, že se odehrají menší změny v příběhu, ale vzhledem k tomu, že na hře nadále pracuje skupina Čechů, která se podílela na původní hře, mělo by to dopadnout dobře. Vážně se bere také česká verze, která se opět dočká dabingu, což je v dnešní době už velká vzácnost. Na něm by se měli podílet všichni žijící herci, kteří dabovali původní verzi, pochopitelně v čele s Markem Vašutem coby Tommym.

Mafia: Definitive Edition bude k dispozici na PC (Steam, Epic Games Store), Playstation 4, Xbox One a Google Stadia.,

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na