Za Vaclíka zaskakující útočník Ocampos vychytal brankáře Eibaru Dmitroviče

Za Vaclíka zaskakující útočník Ocampos vychytal brankáře Eibaru Dmitroviče
OBSAHUJE VIDEO

Český brankář ve službách španělské Sevilly Tomáš Vaclík si během pondělního zápasu LaLigy s Eibarem podvrtl koleno a podle prvního vyšetření se jedná o poškozený vnitřní postranní vaz v levém koleni.

Sevilla vedla 1:0 a už běžel nastavený čas, jenže pak se Vaclík srazil se soupeřem Kikem Garcíou a po střetu musel být odnesen na nosítkách. Domácí trenér Julen Lopetegui už však využil všech pět možných střídání, a tak do brány musel útočník Lucas Ocampos.

Pozdější lékařské vyšetření ukázalo, že má Vaclík poškozený postranní vaz v levém koleni. Jak dlouho bude reprezentační brankář chybět zatím není jasné.

V brance zaskakující Ocampos se hned blýskl skvělým zákrokem. Nezvykle musel zasáhnout proti střele hostujícího brankáře Dmitroviče, ten v posledních vteřinách šel pomoci spoluhráčům, branka však už nepadla a Sevilla udržela jednobrankové vedení až do konečného hvizdu.

Sevilla tak stále drží čtvrté místo LaLigy, které zaručuje start ve skupinové fázi Ligy mistrů a na pátý Villarreal má šest bodů náskok. Do konce ligy zbývají odehrát čtyři kola.

Video: YouTube