Šíp.deník.cz

Timo Tolkki: Drsný rozchod s milenkou Ingrid! Bude hledat útěchu u Gottové?

Timto Tolkki se vrátil před pár dny do Prahy, stále ale plánoval, že brzy odletí do Mexika, kde nechal svou mladou milenku Ingrid Bell. Ta mu ale dala drsné kopačky a zablokovala si ho!

1 / 10
Tolkki Gottová

Timo Tolkki si už několik dní užívá Prahu, náladu mu ale zkazila jeho mladá milenka Ingrid, o které muzikant ještě nedávno tvrdil, že na něj oddaně čeká v Mexiku!

"Našel jsem ženu a rodinu, brzy se pro ně vrátím, plánoval ještě nedávno Tolkki, jeho plány se ale ze dne na den zhroutily!

Psychicky nemocný hudebník se rád s osobními věcmi svěřuje na svém Facebooku a nevynechal ani popis bolestivého rozchodu s Mexickou kráskou!

Tolkki se chystal letět do Mexika, jenže nyní nemá kam se vrátit!

Timo TolkkiZdroj: Profimedia

"Chtěl bych všem dát vědět, že mě zabila jedna mexická dívka," začal Tolkki svůj dojemný proslov. Ihned ale vyvolal paniku mezi svými fanoušky, zda se zase nechystá páchat sebevraždu!

Proto se rozhodl Tolkki celou věc vysvětlit. Jeho milenka se s ním prý náhle rozešla! "Předtím, než opustím Facebook, Do té holky jsem investoval vše, poslední tři a půl měsíce. Najednou mě blokla na Whatsuppu a doslova mě zabila! Měli jsme krásný společný domov v Monterrey, teď je vše ztraceno," napsal zdrcený muzikant.

Rozchod ale znamená jednu věc- Timo se nemá kam vrátit!

Bude Tolkki zase obtěžovat svou manželku Dominiku Gottovou?

Timo TolkkiZdroj: Profimedia

Dokud měl Tolkki v plánu se vrátit za milenkou do Mexika, mohla být jeho manželka Dominika Gottová poměrně v klidu.

Nyní se ale situace změnila a dá se očekávat, že se hudebník bude snažit opět vetřít do přízně Dominiky, která má ale sama problémů nad hlavu!

Ačkoliv Gottová několikrát odmítala, že by mohlo mezi ní a Timem dojít k návratu, v minulosti už na nátlak manžela podlehla! Nezbývá než doufat, že se Tolkki zase nadchne pro nějaký nový plán a v Praze nebude zdržovat příliš dlouho…

Nejstarší dcera Karla Gotta má opět důvod k obavám.

Maniodepresivní muzikant chce za každou cenu zůstat své ženě na blízku, ačkoliv ona o jeho pozornost vůbec nestojí! Tim dokonce po odchodu z Palladia tvrdil, že s Dominikou líbal ve skladu a že se k sobě vrátí!Zdroj: Profimedia.cz

Tolkki se rád přiživuje skrze bulvární média.

Timo TolkkiZdroj: Profimedia

Karel Gott doufal, že se jeho dcera z nefunkčního vztahu vymaní. Bohužel se toho nedožil.

Paranodiní představy naprosto zachvátily jeho mysl a finský hudebník má problém rozlišit realitu od svých bludů… Jak budou příští dny pobytu Tolkkiho v Praze, si zatím nikdo netroufá odhadovat.Zdroj: Profimedia.cz

Dominika Gottová má sama dost starostí.

Gottová TolkkiZdroj: Profimedia

Manželé se rozešli po téměř dvaceti letech.

 Finskému muzikantovi opět teklo do bot a proto sedl na letadlo směr Praha! Tolkki z ničeho nic objevil na letišti Václava Havla a nikdo nechápal, jaké jsou jeho záměry.Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Jan Novák
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů