Dvacetiny s Fantasy Planet: vydavatelství audioknih Tympanum.cz představuje Neila Gaimana

Ano, i Neila Gaimana, dnes již klasika fantastiky, má Tympanum.cz ve své audioknižním portfoliu! A jako první se trochu blíže podíváme na Americké bohy.

Mezi klasiku zahraniční fantastiky by se dali započítat i Gaimanovi Američtí bohové, kteří v originále vyšli knižně v roce 2001 a získali si natolik velký počet fanoušků, že v roce 2017 vznikl stejnojmenný seriál vysílaný stanicí Starz.

Děj začíná propuštěním hlavní postavy, Stína, po třech letech z vězení. Žádné radostné rodinné shledání se ale nekoná, neboť jeho milovaná manželka Laura zahynula při záhadné autohavárii a Stín tak ke všemu musí jít ještě na její pohřeb. Během cesty jej osloví starší muž, který se představí jako Středa a nabídne mu práci, což Stín zprvu odmítá, ale po propité noci a rvačce s přítelem Středy nabídku přijme. Jakou šanci najít si práci by jinak měl, když ho zrovna pustili z basy? Stín se tak stává svědkem pár pro smrtelníka neuvěřitelných věcí, kouzel a také součástí Středova podivuhodného poselstva. Společně se vydávají na cestu Amerikou a Staří bohové se střetnou s těmi Novými…

Pokud jste akční nebo hodně vytížení jedinci a poklidné čtení znamená vysílené usnutí u páté stránky v posteli, díky vydavatelství Tympanum se můžete hravě ponořit do Gaimanova světa Amerických bohů během jakékoliv aktivity v průběhu dne. Příběhem vás bude provázet Kajetán Písařovic a můžete se těšit na pořádnou jízdu (ať už v podobě MP3 ke stažení nebo CD)! A samozřejmě nechybí ani ukázka.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď