Moje sladké tajemství

Skončila v náruči cizího muže?

Po krásné Pavle ze StarDance se slehla země.

V poslední době vypadá herečka Pavla Tomicová (58) jako hromádka neštěstí. Přiznala, že během pár týdnů rapidně přibrala a cítila se unavená. Může za to krize v manželství s hercem Ondřejem Malým (54)?

Skvělou herečku Pavlu Tomicovou (57) diváci znají jako tu vždy usměvavou ženu plnou energie, která jim dělala radost například v seriálu Ulice nebo nyní v oblíbené Slunečné. Jenže v poslední době se zdá, jako by se sympatická Pavla začala měnit před očima. Když před rokem a půl zářila ve StarDance, byla to úplně jiná žena.

Zhubla a celkově působila jako plná života. Jenže jakmile pořad skončil, šlo to s ní z kopce. Ke zdravotním problémům s kolenem se opět přidalo i přibrání na váze a vypadá to, že se to neotočilo k lepšímu ani během karantény, kterou si v podstatě vymodlila.

„Musím říct, že jak jsem měla ten loňský rok docela pracovně náročný, tak jsem po nějakém tom zastavení i volala do vesmíru. Takže jestli mě vyslyšel, tak se všem omlouvám, že jsem je stáhla s sebou! Možná celý svět,“ řekla Tomicová.

Pro manžela už nemusí být krásná

Jenže jak se zdá, s prací odešla i veškerá motivace se o sebe více starat. Vždyť už kdysi se dostavila na jednu tiskovou konferenci naprosto nenalíčená a také s mastnými, na první pohled neumytými vlasy.

„Měla jsem důležitější věci na práci,“ sdělila po dotazu, proč se neupravila. Po krásné Pavle, která byla během StarDance naprosto okouzlující, jako by se slehla země. A to ji všichni chválili a obdivovali, včetně známých celebrit či diváků.

Otázkou tedy zůstává, co se v jejím osobním životě odehrálo, že na sebe naprosto rezignovala? Jako by ji snad už nemotivovalo ani to, aby vypadala krásná pro svého manžela Ondřeje Malého (54). Může se dokonce zdát, že jí je jedno, co si o ní myslí.

Dostal ji na dno románek?

Dlouhou dobu po konci StarDance se dokonce spekulovalo, že se Pavla tenkrát zakoukala do svého tanečního partnera Marka Dědíka (36), který ji dovedl až do samotného finále soutěže.

Na obrazovkách totiž bylo dost viditelné, že je Pavla po jeho boku šťastná a že si užívá každý společný tanec. Jenže když měli následně pokračovat v tanci na různých akcích, najednou se herečka nechala slyšet, že s tancem končí a že už ji na parketu asi nikdo nikdy neuvidí. A Dědík zase prohlásil, že už nebude účinkovat v dalších řadách StarDance.

Všechny tyto okolnosti jako by nahrávaly spekulacím, že se mezi nimi muselo stát něco vážného. Vyznala mu snad Tomicová své city, ale on ji tvrdě odmítl? To už se asi nikdy nikdo nedozví! Každopádně se celá aféra jistě dotkla jejího manželství.

Porozhlédla se ve Slunečné?

Dokonce se začalo šuškat i o tom, že už se  snaží hledat útěchu u nějakého jiného muže. Údajně by to mohl být právě někdo ze seriálu Slunečná.

Zatím se nám sice nepodařilo vypátrat, o koho se přesně jedná, ale je možné, že si pauzu herečka přála i proto, aby se s dotyčným příliš nevídala a pokusila se zachránit své manželství. Jenže teď, když se vše vrátilo do normálu a seriál se opět natáčí, s dotyčným už to může opět jiskřit a vše může přejít v pořádné drama.

Nebude opakovat staré chyby?

Navíc není žádným tajemstvím, že už si Tomicová jedním rozvodem, který provázela pořádná aféra, prošla. Kdysi totiž roky přehlížela, že byl její exmanžel homosexuál. I když to sama tušila, nechtěla rozbít rodinu, a tak dlouhou dobu doufala, že se celá situace nějak vyřeší.

Nicméně proti manželově orientaci nemohla bojovat, a proto se nakonec po desetiletém manželství rozvedli. Pro Pavlu to jistě byla cenná lekce a možná, že si z ní odnesla i ponaučení, že pokud nebude v dalším vztahu šťastná a ucítí, že jim to zkrátka neklape, nebude už ztrácet tolik času.

Třeba se ale tentokrát údajná mračna nad jejím vztahem opravdu rozplynou a herečka bude opět šťastná. Jak to vypadá, brzy se vše jistě dozvíme!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden